Barracuda Networks vítězí v hodnocení Microsoft Azure Certified ISV Solution Partner

Společnost Barracuda Networks již řadu let patří mezi absolutní špičku mezi dodavateli řešení z oblasti informační bezpečnosti, komunikace a síťové infrastruktury. V jejím portfoliu postupně získávají stále významnější postavení produkty typu cloud computing a Software as a Service.

V nabídce dostupných řešení Baracuda Networks hraje důležitou roli strategické partnerství se společností Microsoft. Jeho součástí je rovněž nabídka softwarových řešení Barracuda v rámci platforem Microsoft Azure a Microsoft Cloud Platform hostované v rámci Cloud OS Network a Windows Server Hyper-V.

Společnost Barracuda Networks tak již před dvěma lety jako první získala certifikaci Azure Certified Security Solution Provider a jakožto nezávislý softwarový dodavatel (ISV - independent software vendor) má rovněž status Microsoft Partner - Gold Application Development.

"Produkty Barracuda dodáváme na český a slovenský trh více jak 10 let. Její vývoj na světových trzích sledujeme dlouhodobě. Značka posiluje každým rokem, získává klíčové technologické partnery i významné světové reference. Proto mě ani nepřekvapuje, že se dostává do čela výrobců IT síťových technologií," říká Jiří Línek, jednatel společnosti Gesto Communications.

Vysoká kvalita i užitná hodnota řešení Barracuda Networks a úzká spolupráce se společností Microsoft byla oceněna na konci května tohoto roku, kdy Barracuda zvítězila v hodnocení "2016 Microsoft Azure Certified ISV Solution Partner of the Year". V náročné konkurenci mnoha dalších firem se tak stala nejlepším nezávislým softwarovým dodavatelem pro Microsoft Azure.

Aktuální nabídka řešení Barracuda v rámci Azure Marketplace zahrnuje především špičková bezpečnostní řešení Barracuda NextGen Firewall a Barracuda Web Application Firewall, o která je mezi uživateli velký zájem. Komplexní ochranu elektronické pošty zajistí Barracuda Email Security Gateway a o její efektivní zálohování se postará Barracuda Message Archiver. Nabídku doplňují produkty Barracuda NextGen Control a Barracuda Active Directory App.

Další informace o řešeních Barracuda Networks můžete získat na stránkách: http://www.gestocomm.cz/vyrobce/barracuda.

Distributorem zařízení Barracuda Networks pro Českou republiku a Slovensko je společnost Gesto Communications, která je držitelem certifikací pokrývajících celé portfolio výrobce včetně implementace komplexních bezpečnostních řešení.

Kontakt:

Gesto Communications, tel: (+420) 271 735 344, 271 731 481, 267 310 034, e-mail: gesto@gestocomm.cz, Korunní 106, 101 00 Praha 10, www.gestocomm.cz

Klíčová slova ČR-počítače-software-firmy-Gesto Communications

IT, telekomunikace