V případě odkupu pohledávky za ČSSD bude Arca Capital jednat seriózně a je ochotna vyčkat pro úhradu pohledávky několik let

Skupina Arca Capital má zájem o pohledávku za vládní stranu ČSSD ve výši 338 milionů korun. Arca zastává názor, že ČSSD je korektní subjekt, který plní své závazky a používá všechny dostupné právní opravné prostředky dle zákona směřující k vyřešení situace. Arca Capital je silná finanční investiční skupina a v případě odkupu pohledávky nebude žádným způsobem zneužívat svoji pozici. Je otázkou času, kdy a v jaké výši bude tato pohledávka uhrazena. Arca Capital je ochotna vyčkat na finanční prostředky plynoucí z uhrazení pohledávky po dobu několika let.

O společnosti Arca Capital:

Arca Capital je private equity skupina působící především v oblasti venture kapitálu v regionu střední a východní Evropy. Skupina má zastoupení v Bratislavě, Praze, Londýně a v Kyjevě. Toto rozmístění jí dává prostor pro maximální využití mezinárodního know-how při posuzování investičních příležitostí. Tým Arca Capital získal pověst dynamického a inovativního investičního subjektu, který respektuje a dodržuje investiční a etické principy v podnikání.

Kontakt:

Barbora Hanáková

PR manager

Arca Capital Bohemia, a.s.

Mob: +420 776 575 096

e-mail: hanakova@arcacapital.cz

Klíčová slova ČR-finance-ČSSD-firmy-Arca Capital

Politika, veřejná správa a soudy