EET Group získala prestižní cenu EMEA Channel Academy

Společnost EET Group / EET Europarts byla oceněna jako "Nejlepší severský evropský distributor 2016"

Výroční ceny EMEA Channel se konaly v Monaku 25. února 2016.

EMEA Channel Academy: Ocenění za rok 2016 se konají v rámci programu konference Distree EMEA a oceňují se zde hlavně vynikající výsledky v oblasti spotřebitelských technologických kanálů.

Ocenění DISTRIBUTORA:

Před oceněním se sejde skupina expertů z celého regionu EMEA k vytvoření poroty. Ty jsou vyzvány, aby vytvořili předvýběr významných distributorů pro každý region. Předvýběr je založený na celkové výkonnosti během posledních 12 měsíců. Tento seznam je poté odeslán prodejcům po celé EMEA, kteří mají dva týdny na výběr distributora, o kterém se domnívají, že si zaslouží vyhrát celkové ocenění. Výsledky jsou vyhlášeny na slavnostní večeři v souvislosti s konferencí Distree EMEA.

CEO John Thomas: "Když jsem loni získal toto velmi prestižní ocenění jako nejlepší severský evropský distributor, byl jsem opravdu ohromen a hrdý. Obdržet cenu letos znovu mi bere dech. Ocenění od EMEA Channel Academy jsou založena na hlasech od zákazníků z celého regionu EMEA společně s vyhodnocením zkušené poroty. Být vybrán jako nejvýkonnější distributor mezi tisíci distributory v regionu EMEA je prostě úžasné. Budeme i nadále pracovat na spokojenosti našich zákazníků (více než 44.000 nákupních zákazníkům po celé EMEA) , aby si EET Europarts zasloužilo jejich důvěru. "

Distree EMEA je největší a nejvlivnější nezávislá událost pro kanály EMEA ICT a CE. Pokrývají široké spektrum ICT řešení, technologických produktů a spotřební elektroniky.

Kontakt:

EET Europarts s.r.o.