Spustenie HC SLOVAN Cashback Card

Mario Slivka (Obchodný riaditeľ pre Slovensko a Českú republiku) (l) a Maroš Krajči (Predseda predstavenstva HC Slovan Bratislava a.s.) - Foto: HC SLOVAN

Od 25.02.2016 majú fanúšikovia klubu HC SLOVAN k dispozícii bezplatnú HC SLOVAN Cashback Card.

Prostredníctvom karty môžu využívať nákupné výhody pri nákupoch u viac ako 54.000 obchodných partnerov po celom svete a zároveň nákupom podporiť šancu na dlhodobé úspešné pôsobenie HC SLOVAN v Kontinentálnej hokejovej lige.

Na štvrtok 25.02.2016 pripadol oficiálny štartovací výstrel pre HC SLOVAN Cashback Card počas zápasu proti CSKA Moskva na štadióne Ondreja Nepelu v Bratislave. V prestávke hry Mario Slivka z Lyoness predal generálnemu manažérovi HC SLOVAN Marošovi Krajčimu personalizované Cashback Card pre vedenie, spolupracovníkov a hráčov osemnásobného majstra Slovenska.

Atraktívne výhody a veľa skvelých ponúk

Odkedy v decembri 2015 odštartovalo partnerstvo s Lyoness, dostala sa HC SLOVAN Cashback Card do centra pozornosti fanúšikov a členov. Dizajn novej karty si mohli odhlasovať online. Na výber bolo celkove šesť rôznych variantov. Víťazný návrh bol ihneď v januári prezentovaný verejnosti na domácom zápase HC SLOVAN proti Dinamo Moskva. Nielenže je dizajn karty veľmi atraktívny, ale tiež aj výhody, ktoré prináša. Držiteľ HC SLOVAN Card dostane späť 5% Cashback a Shopping Points pri každom nákupe u niektorého z približne 54.000 obchodných partnerov Lyoness na celom svete, z toho 1.700 na Slovensku. Fanúšik HC SLOVAN nielenže profituje z nákupných výhod Lyoness, ale s každým nákupom môže podporiť klub HC SLOVAN. Až 1% z nákupného obratu, ktorý uskutočnia u obchodných partnerov Lyoness, bude automaticky pripísané na rozvoj HC SLOVAN. Preto každý nákup priamo podporuje šancu na dlhodobé úspešné pôsobenie klubu v Kontinentálnej hokejovej lige, ako aj zlepšuje podmienky, v ktorých sa učí a zdokonaľuje v hokejových zručnostiach takmer 400 detí a mladých ľudí v mládežníckych tímoch. Na webovej stránke www.cashback.hcslovan.sk nájdete ďalšie informácie ako aj možnosť objednania karty.

Tradícia klubu

Pre hokejových fanúšikov je meno HC SLOVAN termín, ktorý presiahol ďaleko za hranice svojej krajiny.

Renomovaný klub hrá v prestížnej kontinentálnej hokejovej lige (KHL) a od samostatnosti Slovenska v roku 1993 získal osemkrát titul majster Slovenska. S Lyoness teraz začína nová éra pre HC SLOVAN.

O Lyoness

Pod značkou Lyoness sú združené dve obchodné oblasti: značka Lyoness zahŕňa nákupné spoločenstvo pre spotrebiteľov a vernostný program. Cieľovou skupinou sú konzumenti, ktorí prostredníctvom nákupov s Lyoness šetria peniaze (Cashback), a obchodní partneri z rôznych odvetví a krajín, ktorí využívajú zákaznícky program pre obchodných partnerov.

Pod značkou Lyconet funguje network marketingové aktivity pre podnikateľov. Cieľovou skupinou sú samostatne zárobkovo činné osoby a podnikatelia. Lyoness dnes nájdeme v 46 krajinách sveta a základňa 5,3 miliónov členov využíva výhody Lyoness u približne 54 000 obchodných partnerov. Viac na www.lyoness.com.

V prípade otázok:

Silvia Kelemen Weihs