Dynasit spouští kampaň, varuje před sedavým zaměstnáním

Sedavé zaměstnání může zkrátit život o deset až patnáct let, vzkazuje společnost Dynasit divákům TV Prima ve své reklamní kampani. Realisticky, s dramatickým podtónem ukazuje, co způsobuje sedavé zaměstnání nebo dlouhodobé sezení obecně.

Spot vznikal v pražském studiu na námět společnosti ALKOM, s.r.o. v produkci Jana Mitáčka. Svoji tvář společnosti Dynasit k tomuto spotu propůjčila známá česká herečka Dana Batulková s Veronikou Poláčkovou.

Režie se ujal Robin Kašpařík, jehož film Seance získal v USA cenu za nejlepší krátký snímek na festivalu Dark Carnival. Kašpařík je známý i tím, že dostal svolení od bestsellerového spisovatele Stephena Kinga ke zfilmování povídky „Jsem brána“. Film natočil unikátní technologií FullDome, která umožní promítání do obřích kupolí v planetáriích. K natáčení spotu Dynasit přizval francouzského kameramana Laurenta Barèse, který stojí za takovými filmy jako je Hitman nebo Hranice smrti.

„Když jsme skládali štáb, pečlivě jsme vybírali. Spokojíme se, stejně jako u našich dynamickosměrových polštářů, jen s tím nejlepším. Přestože jsme brněnská společnost, tak vzhledem k rozmanitosti štábu jsme natáčeli v Praze. Během natáčení vznikla situace, kdy se z vedlejšího ateliéru nenápadně přišli zeptat, co se natáčí a zda jde o zahraniční produkci. Odpovědí bylo ledabylé – né to jsou brňáci. Což je vtipné, protože v samotném štábu bylo zastoupeno pět národností“ komentuje průběh natáčení Martin Trenčanský, jednatel společnosti Dynasit, která vyrábí dynamickosměrové polštáře.

Spot začne vysílat TV Prima od 15. listopadu.

Kontakt:

www.sedimzdrave.cz

Klíčová slova ČR-zdraví-styl-trendy-reklama

Obchod, marketing
Média, společnost a životní styl