Den stínicí techniky - nákup za bezva ceny

Už pátým rokem můžete oslavit Den stínicí techniky nákupem stínění za bezva ceny.

Plánujete do bytu či domu novou stínicí techniku a stále se neumíte rozhodnout, co je pro vaše bydlení to nejlepší? Využijte zajímavých slev, akcí a dnů otevřených dveří u vybraných firem, které jsou součástí Sdružení výrobců stínicí techniky a jejích částí!

Stejně jako každý rok, také letos pořádá Sdružení výrobců stínicí techniky a jejích částí (SVST) 16. května Den stínicí techniky. Smyslem tohoto dne je vzbudit zájem koncových zákazníků, odborné veřejnosti, ale také médií o tento obor. Řada firem v různých regionech České republiky připravila pro své klienty aktivity zaměřené na obor stínění. Jedná se např. o Dny otevřených dveří, akční slevy, přednášky pro studenty středních škol s technickým a stavebním zaměřením.

Na webových stránkách SVST bude právě v tento den otevřena nová sekce - Fórum dotazů, kde zájemci naleznou odpovědi na nejčastější dotazy, se kterými se výrobci a montážní firmy z oboru stínění setkávají.

SVST v rámci Dne stínicí techniky každým rokem předává vybranému subjektu darovací poukaz v určité hodnotě, na kterém se podílí někteří členové sdružení. Tentokrát bude dar v hodnotě 42.000 Kč poskytnut Domovu Sv. Josefa, Žíreč u Dvora Králové.

Jednotlivé akce výrobců stínicí techniky:

- ALMMA spol. s r.o., Dobříš, www.almma.cz - 14. 5. 2015 - Den otevřených dveří na nově otevřené pobočce v Praze 10, Moskevská 63

- BECKER motory s.r.o., Praha, www.becker-motory.cz - 15. 5. 2015 - Den otevřených dveří.

- Building Plastics s.r.o., Velká Bíteš, www.buildingplastics.cz - 16. 5. 2015 - Den otevřených dveří.

- CLIMASTYL s.r.o., Hradec Králové, www.climastyl.cz - 16. 5. 2015 - prodloužená pracovní doba do 15 hodin, sleva 20 % na všechny výrobky Climax při sepsání objednávky v tento den.

- HELLA stínicí technika s.r.o., Praha, www.hella-czech.cz - 16. 5. 2015 - mimořádná sleva.

- HOPA Plzeň s.r.o., Plzeň, www.ho-pa.cz - 16. 5. 2015 - Den otevřených dveří v nové provozní budově.

- ISOTRA a.s., Opava, www.isotra.cz - 15. 5. 2015 - Den otevřených dveří s odbornou exkurzí pro studenty středních škol s technickým a stavebním zaměřením.

- LOMAX & Co s.r.o., Bořetice, Brno, www.lomax.cz - 16. 5. 2015 - Den otevřených dveří pro zákazníky, projektanty či architekty ve všech showrooms napříč celou Českou republikou a Slovenskem (showroom v Brně v Centru Kaštanová - prodej celý víkend). Soutěž o kolekci exkluzivních vín, za závaznou objednávku hodnotný dárek.

- Sodoma Perfecta s.r.o., Praha, www.perfecta.cz - 21. týden (po Dni stínicí techniky) slevová akce 4+1 roleta zdarma.

Více informací na www.svst.cz.

SVST bylo zaregistrováno 1. října 2009 Odborem živnostenským a občansko-správním Magistrátu hl. m. Prahy pod číslem jednacím 15/09. Zakladatelská smlouva byla podepsána 14. září 2009, a to zástupci 6 firem. K dnešnímu dni má SVST 19 řádných a 9 přidružených členů.

SVST vydává již pátým rokem odborný časopis - RTS Magazín žaluzie - rolety - vrata (distribuovaný v ČR i SR).

SVST vzdělává - spolupráce se školami, přednášková činnost na seminářích, konferencích, veletrzích a výstavách. Produktové listy byly poskytnuty pro potřeby výuky na středních stavebních školách.

SVST je členem nebo spolupracuje s různými partnerskými institucemi - členství ve Svazu podnikatelů ve stavebnictví, spolupráce s ČKLOP nebo s mezinárodním sdružením stínicí techniky ES-SO.

SVST pomohlo při získání dotační podpory pro veletrh R+T 2012 ve Stuttgartu (největší veletrh stínicí techniky v Evropě).

Guideline s. r. o.,

Nad Úpadem 63, Praha 4

Markéta Frančová

e-mail: marketa.francova@guideline.cz

www.guideline.cz

Sdružení výrobců stínicí techniky a jejích částí

Novodvorská 1010/14, Praha 4

Ing. Štěpánka Lubinová

e-mail: info@svst.cz

www.svst.cz

ČTK ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz.

Klíčová slova ČR-stavebniny-SVST-firmy-Guideline

Stavebnictví, bydlení a reality