PEČENÍ PRO DĚTI

Koupí pečiva od známých osobností podpoříte děti trpící dětskou mozkovou obrnou. "Pečení pro děti" je veřejná charitativní sbírka konaná pod záštitou Konta Bariéry. Sbírka probíhá formou prodeje pekařských a cukrářských výrobků za dobrovolnou cenu.

Akce je nejen příležitostí přispět na dobrou věc, ale zároveň se také neformálně setkat se známými osobnostmi. Ty přiloží ruku k dílu, ve svém volném čase obléknou zástěru a budou prodávat pečivo a cukrářské výrobky v pražské pasáži Myslbek (Na příkopě 19-21, Ovocný trh 8, Praha 1). Milými cukrářkami se tak už staly například Bára Hrzánová, Lucie Benešová, Míša Kuklová, Monika Absolonová, Anife Ismet Vyskočilová nebo Eliška Kaplicky s dcerou Johankou. Dne 4. dubna 2015 se můžete potkat například s herečkou, zpěvačkou a scénáristku Evou Hruškovou, manželkou herce Jana Přeučila. Výtěžek sbírky půjde na mechanický polohovací vozík pro čtrnáctiletého Matěje a na kočárek pro dvouletého Krasima. Oba trpí dětskou mozkovou obrnou.

KDE? Pasáž nákupní galerie Myslbek, Na příkopě 19-21 a Ovocný trh 8, Praha 1 http://www.ngmyslbek.cz

KDY? 4. dubna 2014, 10:00 - 17:00

Podrobnosti najdete na http://www.peceniprodeti.cz

Konto Bariéry, od roku 1992 stěžejní projekt Nadace Charty 77, je první a dosud jedinou kontinuální sbírkou, které se více než dvacet let účastní desetitisíce dárců - svým pravidelným měsíčním příspěvkem pomáhají naplňovat a financovat program Konta Bariéry. Za jednadvacet let činnosti rozdělilo Konto Bariéry stovky miliónů korun, podpořilo tisíce projektů, jejichž hlavním cílem bylo zlepšení života handicapovaných spoluobčanů a jejich plnohodnotné zapojení do společnosti. Z aktuálních potřeb handicapovaných vychází Konto Bariéry i při formování nových projektů.

Kontakty:

Markéta Frančová

Guideline s.r.o.

E-mail: marketa.francova@guideline.cz

Monika Ticháčková

Guideline s.r.o.

E-mail: monika.tichackova@guideline.cz

ČTK ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz.

Klíčová slova ČR-sociální-zdraví-děti-charita-firmy-Guideline

Média, společnost a životní styl