HEIPARK Tošovice - ideální místo pro firemní akce

Chcete vyrazit za aktivním odpočinkem? Rádi byste si vyzkoušeli nějaký adrenalinový sport nebo si jen v klidu a pohodě zarelaxovali? Areál HEIPARK Tošovice již 15 let přináší zábavu pro celou rodinu i pro firmy, které především v posledních letech této možnosti v hojném počtu využívají. Rozmanitá nabídka nejrůznějších aktivit je zde pro vás připravena 365 dní v roce.

Čas pro letní aktivity

Protože se zima pomalu chýlí ke svému konci, je čas opustit zasněžené sjezdovky a dát přednost jiným aktivitám, které postupně začínají fungovat. Jedná se například o bobovou či tubingovou dráhu, golfové odpaliště, lukostřelbu, plážový volejbal nebo koupání. Za nepříznivého počasí je pak možné se věnovat různým společenským hrám uvnitř areálu.

"Jestliže chcete v areálu HEIPARK uspořádat teambuildingovou nebo firemní akci, měli byste mít představu o tom, co by se vám líbilo. My vám následně nabídneme možnosti a doplníme vaši představu o naše zkušenosti," říkají o své nabídce pro firmy majitelé HEIPARKU.

Teambuildingy jsou v dnešní době efektivním nástrojem, který se využívá především ke stmelení pracovního týmu a také k tomu, aby se spolupracovníci poznali i v neformální rovině.

Možnosti areálu HEIPARK Tošovice

"Náš areál má velké možnosti využití, a proto když za námi přijde klient, který chce vyzkoušet nějakou vlastní aktivitu, pokusíme se mu vyjít maximálně vstříc. Areál do budoucna plánuje rozšíření a také zkvalitnění poskytovaných služeb a aktivit. Kromě možností bohaté zábavy je podkrovní část restaurace HEIKALKA vybavena prezentační technikou a zvukovou aparaturou. Může tedy sloužit i pro různá školení a semináře," dodávají v HEIPARKU.

Samozřejmostí je také výběr jídla nebo možnost ubytování v atraktivním prostředí nebo možnost využití salonku s kapacitou až 50 osob. Ať už zde strávíte jeden den, víkend nebo celý týden, jistě budete s výběrem tohoto místa a aktivit, které nabízí, spokojeni.

Copyright (c) 2015 RETEL GROUP s.r.o.

Kontakt:

HEIPARK Tošovice

Tošovice 72

Odry

GSM: +420 734 684 479

e-mail: info@heipark.cz

web: www.heipark.cz

ČTK ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz

Klíčová slova ČR-zábava-kondice-firmy-Retel.cz

Moravskoslezský (ov)

Média, společnost a životní styl