Zítra v Brně začíná čtyřdenní veletrh AMPER 2015

Zítra v Brně začíná čtyřdenní veletrh AMPER 2015, potvrzující statut největší události elektrotechnického průmyslu v ČR, odborná porota udělí 5 Zlatých Amperů za nejpřínosnější exponáty.

Na ploše 30.000 m2 v moderních halách P,V,F brněnského výstaviště se představí 600 vystavovatelů z 22 zemí světa za účasti lídrů v oborech elektroenergetiky, elektroinstalační techniky, elektroniky, automatizace, komunikace, osvětlení a zabezpečení. Nejenom architekti a projektanti budou moci na veletrhu vybírat z pestré nabídky stále inteligentnějších systémů ovládaných prostřednictvím mobilních telefonů, fotovoltaických aplikací nebo nejnovějších LED osvětlení. Poprvé se představí například významná německá firma v oblasti vizualizace Carl Zeiss a Fyzikální ústav AV ČR s unikátními laserovými projekty.

Ve velmi silně zastoupeném oboru automatizace průmyslu budou dominovat řídicí systémy, moderní senzory, skenery a měřicí přístroje. Přímo v hale bude probíhat nové přednáškové Fórum automatizace.

Součástí veletrhu je přehlídka elektromobilů a potřebné infrastruktury Amper Motion. Návštěvníci budou moci obdivovat sportovní vozy BMW i8, TESLA a dalších 13 zajímavých užitkových modelů. Jistě zaujme i unikátní letoun RAY poháněný elektromotorem.

Kontakt:

Denisa Švigová

TERINVEST, spol. s r. o.

Bruselská 266/14, 120 00 Praha 2

svigova@terinvest.com, http://www.terinvest.com