Nadace Billa a Melindy Gatesových dnes zveřejnila výroční dopis

Bill a Melinda Gatesovi při setkání s matkou a jejím dítětem v Mapinga, Tanzanie. (PRNewsFoto/Bill  Melinda Gates Foundation)

Bill a Melinda Gatesovi při setkání s matkou a jejím dítětem v Mapinga, Tanzanie. (PRNewsFoto/Bill Melinda Gates Foundation)

Nadace Billa a Melindy Gatesových dnes zveřejnila svůj výroční dopis 2015. Zpráva s názvem "Naše velká sázka pro budoucnost" se týká zásadních pokroků, jejichž příchod se očekává v následujících patnácti letech a které by měly zlepšit životy lidí v chudých zemích rychleji než kdykoli jindy v historii.

Fotografie - http://photos.prnewswire.com/prnh/20150121/170631

Zprávu, ve které se dozvíte, jaké průlomy v oblasti zdravotnictví, zemědělství, bankovnictví a vzdělání pomohou udělat ze světa lepší místo, si můžete přečíst na stránkách www.gatesletter.com. Videa, informační grafické materiály a fotografie týkající se zásadních pokroků si můžete stáhnout na adrese gatesfoundation.isebox.net/annual-letter/2015-gates-annual-letter .

KONTAKT:

Chris Williams

Tel : +1-206-709-5400

Email : media@gatesfoundation.org

Klíčová slova USA-společnost-život-Bill & Melinda Gates Foundation

USA, Kanada, OSN, svět a Arktida (us)

Média, společnost a životní styl