Alticast na veletrhu CSTB 2015: nová řešení přenosu videa

Řešení firmy Alticast umožňují využívání nových služeb v oblasti video zábavy

Alticast, globální partner v oblasti mediální zábavy, ukáže provozovatelům satelitních, kabelových a pozemních sítí a také ostatním poskytovatelům telekomunikačních služeb, kteří navštíví veletrh CSTB 2015, jak jim nejnovější řešení společnosti usnadní vývoj a distribuci nových, personalizovaných video a televizních služeb. Ukázky nových řešení budou probíhat po celou dobu konání veletrhu (od 27. do 29. ledna) v Moskvě ve veletržním centru Crocus Expo Centre, na stánku 509 v hale 4.

Alticast představí na veletrhu svá nejnovější řešení, která zprostředkovávají přenos videa přes satelitní, kabelovou, pozemní i internetovou (IPTV) síť a navíc umožňují operátorům nabídnout přehrávání videa také na tabletech a mobilních telefonech na různých typech obrazovek. Firma se hlavně zaměří na svá inovativní řešení Cloud User Interface (UI) a na platformu AltiPlex™ Cloud Services Platform (CSP).

"Moderní řešení, která na veletrhu CSTB 2015 představíme, jsou pro ruské poskytovatele služeb ideální. Jejich zákazníci neustále vyžadují nové a kvalitnější video služby, které jim umíme za přijatelnou cenu nabídnout," řekl Tiaan Schutte, prezident Alticast pro Evropu, Střední východ a Afriku (EMEA). „Naše technologie řeší problémy se složitostí přenosu videa na přístroje s různými velikostmi a druhy obrazovek a usnadňují tak zavádění nových služeb, což je výhodné pro operátory, kteří se tak mohou zaměřit na vylepšování svých služeb pro zákazníky.“

Alticast na veletrhu CSTB 2015 představí, mimo jiné, následující produkty:

•AltiView 2™, Technologie firmy Alticast pro usnadnění práce s aplikací (UX) dynamicky zobrazuje předplatitelům uživatelské rozhraní, podle způsobu jakým sledují video a současně využívá statistiky získané v reálném čase od všech uživatelů ke zobrazení obsahu, který je v danou chvíli nejsledovanější. Díky tomu se uživatelé snadno a bez dalšího hledání dostávají k zajímavému obsahu, což jim šetří čas a současně zvyšuje sledovanost jednotlivých médií.

•Aplikace Cloud UI firmy Alticast je jednoduchý systém client/server, který uživatelům umožňuje propojit všechna zařízení v domácnosti. Tato architektura umožňuje snížení nároků na procesor jejich set-top-boxů (STB), díky předběžnému zpracování signálu v uživatelském rozhraní v Cloudu. To operátorům umožňuje využívat „velmi tenké“ STB. Díky technologii Cloud UI také operátoři mohou mnohem rychleji zavádět a zákazníkům nabízet nové a kvalitnější služby pro různá zařízení v domácnosti, jako jsou například dětské, sportovní nebo filmové programy.

•Zaměstnanci společnosti Alticast účastníkům představí komplexní řešení, které se skládá z technologie AltiView 1, rozhraní UX, prověřené přenosové platformy AltiPlatform™, integrovaného řešení AltiProtect™ pro zabezpečení obsahu a z cloudové platformy AltiPlex Cloud Services Platform, který zpracovává ty nejnáročnější operace a umožňuje uživatelům maximální pohodlí při sledování videa. Toto komplexní řešení je možné označit obchodní značkou operátora a obsahuje širokou paletu funkcí a služeb, které mohou předplatitelé využívat.

Zástupci médií a všichni ostatní, kteří mají zájem o setkání s vedoucími představiteli firmy Alticast na veletrhu CSTB 2015 si mohou dohodnout čas schůzky prostřednictvím e-mailu alticast@mobilitypr.com.

O společnosti Alticast

Alticast vyvíjí moderní a komplexní řešení, která poskytovatelům služeb umožňují rychle a hospodárně nabízet svým zákazníkům špičkové a spolehlivé služby v oblasti přenosu videa a televize. Mezi širokou nabídku řešení od firmy Alticast patří STB software, technologie CAS/DRM, Smart UI/UX a Cloud Server, které podporují řadu různých platforem, včetně HTML5, RDK a GEM. Jedinečná řešení nabízí zcela nový způsob interaktivity v oblasti televizní zábavy, kterou poskytovatelé služeb a jejich zákazníci z celého světa požadují pro bezpečný a spolehlivý přenos personalizovaného obsahu přes širokopásmové, pozemní i mobilní sítě. S více než 30 milióny připojených zařízení je Alticast jedním z největších poskytovatelů služeb v oblasti digitální televize. Firma byla založena v roce 1999, její akcie jsou veřejně obchodovatelné. Sídlí v Soulu v Jižní Koreji. Další pobočky má v Amsterdamu (Nizozemsko), Varšavě (Polsko) a Broomfieldu (Colorado). Více informací získáte na webových stránkách www.alticast.com nebo na blogu a fóru firmy Alticast o TV vysílání - www.tvreadyforum.blogspot.com.

KONTAKT: Melissa Baltz, 1-720-317-2919, mbaltz@alticast.com

Klíčová slova Nizozemsko-komunikace-počítače-Alticast