Kvalitní chladírenská technika dodávaná firmou Furka

Chcete si pořídit novou chladničku, mrazničku, pračku nebo jinou elektro techniku do své domácnosti? Pak navštivte stránky elektro prodejny Furka, která se kromě prodeje zabývá také dodávkou a montáží chladicích zařízení. Najdete zde široký sortiment elektrospotřebičů, které jsou potřeba v každé domácnosti. Firma Furka spolupracuje se značkami jako LG, Toshiba, Fujitsu a jiné, je vám tak schopna nabídnout opravdu kvalitní spotřebiče.

Široký sortiment bílé techniky a chladírenských zařízení

"Chladicí techniku dodáváme po celé ČR, ale máme zákazníky také v zahraničí - například výrobnu uzenin v Luhansku, pekárnu v Jerevanu nebo elektrárnu na Filipínách. Poskytujeme rovněž záruční a pozáruční servis domácích chladicích a mrazících zařízení," říká o činnosti své firmy její majitel Pavel Furka.

Na webových stránkách www.furka.cz je pro vás připraven bohatý sortiment spotřebičů. Hlavní nabídku tvoří klimatizace a tepelná čerpadla, chladicí zařízení, chladicí boxy, výčepní zařízení a nechybí ani zmíněná bílá technika. Firma sídlí v Kutné Hoře, kde v celém okrese provádí servis a montáže domácí chladicí techniky, klimatizačních jednotek a chladicí techniky v obchodech. V oblasti průmyslového chlazení působí po celé ČR.

Servis, dodávka a montáž

"Naše firma se od ostatních odlišuje tím, že dodáváme, montujeme a servisujeme kompletně vše, co chladí a mrazí mimo čpavkových chladicích zařízení. Průmyslové chladicí zařízení je vyráběno na míru dle podkladů, které zákazník dodá. Po dobu dílenské opravy domácí chladničky či mrazničky zapůjčujeme náhradní spotřebič zdarma," popisuje Pavel Furka svou hlavní konkurenční výhodu. Pokud jde o servis spotřebičů, je zde zajišťován okamžitě nebo v nejbližším možném termínu.

Novinky v oblasti elektro techniky

Trh se spotřebiči se neustále rozšiřuje o nové produkty. Cílem Evropské unie je postupné snižování celkového množství fluorovaných skleníkových plynů a tomu jsou také přizpůsobovány moderní spotřebiče. "V našem obchodě nyní nabízíme akci na montáž klimatizační jednotky, která je do dvou metrů vedení potrubí zdarma."

Copyright(C) 2015 RETEL GROUP s.r.o.

Kontakt:

Pavel Furka

Řehákova 342

Kutná Hora

GSM: +420 602 246 809

e-mail: furka@furka.cz

web: www.furka.cz

ČTK ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese www.protext.cz.

Klíčová slova ČR-trh-elektronika-firmy-Furka-RETEL.cz

Středočeský (sc)