Jaký nábytek do hotelu nebo restaurace?

Vlastníte hotel, penzion nebo ubytovnu a hledáte vhodné zařízení? Výběr nábytku do hotelu, penzionu či restaurace vůbec nemusí být složitý. Sázkou na jistotu jsou kvalitní materiály, které se postarají o patřičný komfort. Vybraný nábytek by měl být ale nejen maximálně pohodlný, ale také moderní zpracovaný - jen takový vám ve vašich prostorách vydrží mnoho sezón.

Na prodej kvalitního nábytku za příznivé ceny se zaměřuje obchod Via-nabytek.cz, který disponuje bohatou nabídkou masivních stolů, židlí, skříní, matrací, postelí i dalších nezbytných doplňků.

Vhodný nábytek do každého hotelu

Jestliže zařizujete hotel, určitě se podívejte do nabídky jednolůžkových a dvojlůžkových postelí. Bez kvalitní postele se totiž žádné ubytovací zařízení neobejde. Vybírat můžete z několika rozměrů a postel tak plně přizpůsobit možnostem svého pokoje. Ideální je zvolit masivní postel z borovicového dřeva, která představuje levnou a moderní variantu s mnohaletou životností. K posteli si musíte dokoupit také rošt a matraci.

Vybavení hotelového pokoje se dále neobejde bez masivního nábytku, jako je skříň, komoda, noční stolek nebo stůl. Určitě záleží na tom, zda hledáte nábytek pro levnou ubytovnu nebo pro nadstandardní apartmán. Úložné prostory by však obecně neměly chybět.

Jak vybavit svou restauraci?

Obchod Via-nabytek.cz nabízí vybavení také pro restaurace. Jedná se například o stoly z masivní borovice nebo o pohodlné židle, které jdou skvěle do sérií. Hledáte nábytek z tmavého nebo světlého dřeva? V nabídce tohoto obchodu si jistě vyberete.

Kromě stálé nabídky jsou pro všechny zákazníky připravovány i různé slevové akce, na kterých mohou při nákupu výrazně ušetřit. Nábytek má jednoduchou konstrukci a i vy sami ho jistě zvládnete pohodlně sestavit. Pokud byste náhodou narazili na problém, tak jsou pro vás připravené návody na montáže přímo na webových stránkách prodejce. Neváhejte a vyberte si nábytek, který bude stylový a který k vám přiláká nové zákazníky.

Copyright © 2015 RETEL GROUP s.r.o.

KONTAKT:

Adam Heczko