Tisková zpráva společnosti Alitalia

Alitalia Compagnia Aerea Italiana S.p.A. provozuje přímé lety z Prahy do Říma 3 x týdně, v úterý, v sobotu a v neděli. V nabídce jsou také přímé lety z Prahy do Pisy v Toskánsku, a to ve čtvrtek a v sobotu.

Letenky Alitalia mají dvojí zhodnocení, nejen využití služeb naší společnosti, ale také získání výhod z programu Vivi L´Italia. Po předložení palubního lístku Alitalia mohou uplatnit slevy až ve výši 50 % na různá představení (Teatro dell´ Opera Roma), koncerty, výstavy (Fondazione Roma Museo in Palazzo Sciarra), galerie (Galleria Nazionale d ´Arte Antica in Palazzo Barberini Roma), v obchodech a v restauracích v Římě (Al Piccolo Mondo Roma), ale i po celé Itálii.

Na našich letech operují Airbusy 321s, 320s a 319 se servisem v Business a v Economy třídách. Skupina Alitalia Group nabízí spojení do celé Itálie, USA, Jižní Ameriky, Asie a Evropy.

Alitalia nabízí servis ve třídách CLASSICA (Economy class), OTTIMA (Business class), CLASSICA PLUS (Premium Economy class na dálkových letech) a MAGNIFICA (Business class na dálkových letech). Cestujícím v business Magnifica třídě nabízí nově Alitalia světoznámou kosmetickou značku Salvatore Ferragamo, která je součástí kosmetické sady. Jídlo podávané v Magnifica třídě je nově obohaceno o selekci nejlepších italských vín od značky Franciacorta.

Alitalia je již počtvrté v řadě držitelem "BEST AIRLINE CUISINE" za kvalitu jídla podávaného na palubě v business třídě v letech 2010, 2011, 2012 a 2013. Pro věrné klienty Alitalia je určen věrnostní program MilleMiglia, jehož nová edice začala v lednu 2013 nabízí mnoho výhod a novinek.

Alitalia je členem aliance SKY TEAM.

Alitalia a Letiště Praha se na vás těší.

Kontakt:

Zuzana Košťálová

Country Manager for Czech Republic and Slovakia

Alitalia Compagnia Aerea Italiana S.p.A.

e-mail: kostalova.zuzana@alitalia.it

www.alitalia.com