OVČÍ ROUNO – POLŠTÁŘE, PŘIKRÝVKY, PODLOŽKY, LEDVINOVÉ PÁSY

Začal podzim, s ním plískanice a všudypřítomný chlad, mnohým, kteří se těšili příjemným teplým slunečním paprskům, nadchází sezona věčného hledání teplého zákoutí. Zvláště starší lidé, děti a lidé s revmatickými zdravotními problémy, reagují na chladné počasí mnohdy nepříjemným nachlazením a jinými nemocemi. Internetový portál www.ovcirouno-polstare-prikryvky.cz nabízí skvělé produkty z ovčího rouna, které zahřejí a ochrání vás před rýmou a nachlazením.

Polštáře a přikrývky z ovčího rouna

Výrobky z ovčího rouna tvoří dobrou volbu v případě, že chlad má nepříznivý dopad na váš organismus. Moderní klinické výzkumy potvrdily pozitivní dopad tzv. suchého tepla na odstranění bolesti zad, páteře, svalů, či kloubů. Suché teplo vzniká nahromaděním tělesného tepla, které uvolňuje postiženou partii a zároveň odvádí pot a vlhkost. Ovčí rouno se tak stává vysoce užitným prostředkem, v boji proti prochladnutí organismu, které snadno příjemně doplní spací prostor. Spánek tak pro vás znovu bude příjemným a osvobozujícím zážitkem.

Podložky, ledvinové pásy, vesty a bačkory

V našem e-shopu i kamenné prodejně, nabízíme také mnoho výrobků z ovčího rouna, pro ochranu konkrétního postiženého místa vašeho organismu. A tak prostřednictvím ledvinového pásu ochráníte zdraví ledvin, snadno náchylných k nachlazení, vesty příjemně zahřejí v pohodových večerech u knihy či příjemného televizního pořadu, bačkory ochrání před celodenním chladem z podlahy a navozují příjemné teplo a pohodlí. Podložky z ovčího rouna zase působí jako tepelný izolant a zabraňuje přehřátí během spánku.

S televizním pytlem z ovčího rouna už nehrozí, že prochladnete, když usnete u svého oblíbeného televizního seriálu a dětská zavinovačka vhodně ochrání nejmenšího a nejnáchylnějšího člena rodiny při procházkách i v tom nejchladnějším počasí.

Ovčí vlna je jedním z nejstarších užitných přírodních materiálů a výrobky z ovčího rouna poskytují neocenitelnou službu, nejen jako prevenci před chorobami, ale i jako vhodný léčebný nástroj revmatických potíží. Speciální technologie výroby představují schopnost kvalitnějšího zpracování a lepších užitných vlastností. Máte-li jakékoliv dotazy, kontaktujte nás prosím, rádi vám poradíme.

OVČÍ ROUNO – CESTA ZA TEPLEM A ZDRAVÍM

Copyright © 2014 RETEL GROUP s.r.o.

Kontakt:

Vše pro zdravý a klidný spánek

OC Laso Masarykovo náměstí 15

Ostrava centrum, 702 00