Česká společnost Fair Credit vstupuje na Slovensko

slavnostní otevření, Fair Credit na Slovensku

Na první zahraniční trh vstupuje česká společnost Fair Credit, která se zabývá poskytováním drobných nebankovních půjček.

Od října nabízí své služby i na Slovensku, a to prostřednictvím poboček v Bratislavě, Trenčíně a Žilině. "Chceme se stát leadrem na slovenském trhu, udávat trendy v oboru, především využíváním moderních technologií a férovým přístupem ke klientovi," uvádí generální ředitel Fair Credit Ondřej Sychrovský. V Čechách se jim tento cíl daří plnit na jedničku; za rok a půl existence vybudovali silnou obchodní síť a vyrostli na pozici 3. největšího poskytovatele nebankovních půjček v zemi.

I plány pro Slovensko jsou smělé: do konce roku na 2000 nových zákazníků, do března 2015 otevření dalších tří poboček. "Sázíme na čerstvé zkušenosti s budováním obchodní sítě v České republice, které přizpůsobujeme slovenským specifikům v legislativní oblasti," dodává Sychrovský s tím, že stejně jako v ČR i na Slovensku chce být Fair Credit vyhledávaným a seriózním zaměstnavatelem.

Kontakt:

ČTK ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz.

Klíčová slova ČR-Slovensko-finance-služby-firmy-Fair Credit-Parliamo

Služby, cestovní ruch