Polštáře a přikrývky z dutého vlákna pro alergiky

Zarudlé oči, svědivá vyrážka, obtížné dýchání, bolesti hlavy, s těmito a dalšími příznaky se stále častěji setkáváme v případě reakcí imunitního systému člověka na látky, které se běžně vyskytují v našem prostředí. Obzvláště na roztoče, se alergické reakce objevují u stále většího množství populace. Jak ale zamezit těmto nepříjemným projevům, jak vymýtit roztoče z našeho obydlí. Intenzivní větrání, pravidelné vysávání vodním vysavačem, vyvařování ložního prádla, ale hlavně je třeba vyměnit veškeré přikrývky a polštáře za kvalitní deky z dutého vlákna, které jsou pravidelně testovány a jsou tak velice příznivé pro alergiky i astmatiky.

Internetový portál www.ovcirouno-polstare-prikryvky.cz nabízí Vše pro zdravý a klidný spánek. Zaměřujeme na klidný a pohodový spánek pro ty, kteří si musí prostředí svého spánku pečlivě vybírat. Nabízíme přikrývky plněné vysoce kvalitním dutým vláknem z polyesterové střiže, mykané do rouna, které zaručuje nejen pružnost, ale i vysokou hřejivost a lehkost přikrývky, jenž vás lehce a jemně pohltí a odnese vstříc krásným a bezproblémovým snům. Tyto kvalitní přikrývky se vyznačují snadnou údržbou a vysokou životností, stávají se tak velmi vhodné nejen pro domácí použití, ale i pro provoz ubytovacích zařízení.

Pro kvalitní odpočinek je nutno doplnit spací prostor vhodným polštářem, nejlépe tedy opět polštářem z jemného dutého vlákna, který bude lehce, po celou dobu spánku, podpírat vaši hlavu, uleví tak krční páteři a napomůže regeneraci.

Hodnotný spánek významně ovlivňuje kvalitu života, nevyspaný člověk je nepozorný, náchylný k chybám, pomalejší v úsudcích, je podrážděnější a vznětlivější. Nekvalitní spánek z dlouhodobého hlediska významně ovlivňuje i zdravotní a duševní stav. Naopak zdravý spánek a vhodné prostředí, kde se k spánku ukládáme, má pozitivní vliv na psychické zdraví a pocity štěstí. Nahlédněte do naší nabídky a vyberte si to pravé vybavení své ložnice, které zaručí že budete vstávat odpočatí, spokojení a šťastní.

Přikrývky i polštáře z dutého vlákna, nejsou z přírodních materiálů, takže roztoči se v nich neusidlují a navíc je můžete běžně prát v pračce.

MYSLÍME NA ALERGIKY I ASTMATIKY A NA JEJICH SPOKOJENÝ SPÁNEK

Vše pro zdravý a klidný spánek

Copyright © 2014 RETEL GROUP s.r.o.

kontakt:

Vše pro zdravý a klidný spánek