Audiotéka slaví již třetí narozeniny! Pouze dnes za audioknihu zaplatíte maximálně 149 Kč

Audiotéka.cz, služba nabízející audioknihy v elektronické podobě pro mobilní telefony, tablety, počítače i mp3 přehrávače, slaví ve čtvrtek 2. 10. 2014 své již třetí narozeniny. Při této příležitosti Audiotéka pouze tento den nabízí jedinečnou možnost pořídit libovolnou audioknihu maximálně za 149 Kč.

Sníženou cenu najdete u všech největších audioknižních bestsellerů poslední doby, mezi jinými např. Pán prstenů, Hra o trůny, Stoletý stařík, který vylezl z okna a zmizel, Volání Kukačky, Steve Jobs nebo Čtyři dohody. Celkem bude v akci zlevněno více než 700 nahrávek, které se běžně prodávají v rozmezí od 159 Kč do 1790 Kč. Audioknihy pořídíte na www.audioteka.cz nebo v aplikacích na mobilních telefonech a tabletech se systémy iOS (iPhone, iPad), Android a Windows Phone.

Od svého startu v říjnu 2011 Audiotéka prodala v Česku více než 125.000 audioknih 40.000 platícím zákazníkům a stojí za oživením zájmu o audioknihy u nás. Již 200.000 uživatelů si stáhlo mobilní aplikace Audiotéka a aplikace pro iOS patří dlouhodobě mezi nejlépe vydělávající aplikace v českém Apple App Store. Audiotéka milovníkům audioknih nabízí přes 2000 titulů mluveného slova všech významných českých vydavatelů.

Kontakty:

Břetislav Hanzel, CEO Audiotéka.cz