MicroView uvádí uživatelsky přívětivý systém

Bezpečnostní video dohledové systémy jsou často spojené s nákupem nákladného softwaru a hardwaru, navíc jsou časově a technicky náročné na instalaci. Nový koncept MicroView "video dohled jednoduše" zcela mění tuto skutečnost.

Video dohled je mocná zbraň proti všem formám vandalismu, vloupání, napadení a krádeže. Všechny průzkumy ukazují, že video dohled účinně brání před incidenty a také usnadňuje policejní vyšetřování.

Proto MicroView vyvinulo velmi snadné a cenově dostupné řešení video dohledu, aby se tato mocná zbraň stala snadno přístupná jak malým a středním podnikům, tak i běžným domácnostem.

MicroView řešení lze konfigurovat od 1 do 16 kamer, takže je velmi flexibilní. Snadná “plug-and-play” instalace včetně VMS softwaru na PC, Mac, smartphony a tablety zcela zdarma.

Koncept MicroView je založen na volitelném sortimentu zahrnujícím mini oválné, mini dome a varifokální dome analogové i IP kamery, 4-8 kanálové digitální videorekordéry a 4-8 kanálové síťové videorekordéry plus vhodné montážní příslušenství pro všechny druhy montáže.

Ze sortimentu kamerového dohledu od MicroView tak můžete individuálně konfigurovat celé řešení tak, aby odpovídalo přesně potřebě zákazníka.

Koncept MicroView obsahuje zdarma software snadno použitelný pro správu videa (VMS) MicroView MonitoringCenter. Tento software je schopen ovládat videorekordéry přes PC nebo Mac. MicroView MonitoringCenter také obsahuje aplikaci “MicroView monitorovací stanici” pro sledování přes chytré telefony a tablety.

MicroView MonitoringCenter (VMS) je obsažen ve všech MicroView řešeních zcela zdarma a bez měsíčních poplatků.

Aplikace MicroView Monitorovací stanice je také zdarma a je k dispozici na App Store a Google Play.

Ideální cílovou skupinou pro koncepci MicroView dohledu jsou malé a střední podniky ve všech odvětvích průmyslu, ale domácnosti, kde se požaduje řešení na míru pro 1-16 kamer včetně bezplatného VMS.

MicroView produkty uvádí na trh společnost EET Europarts a dále poskytuje profesionálním dodavatelům, instalátorům a bezpečnostním agenturám po celé Evropě.

ikona MicroView Product Catalog

KONTAKT:

www.eeteuroparts.cz, mail: obchod@eeteuroparts.cz, tel. +420 226 259 750, +420 608 118 750

Klíčová slova ČR-počítače-bezpečnost-EET Europarts

IT, telekomunikace