Beata Rajská vyrobí limitovanou edici kabelek

Dámy, které se stanou novými majitelkami jednotlivých vil Diamantica v pražském Prokopském údolí, současně získají jedinečný módní doplněk - kabelku individuálně navrženou a vyrobenou Beatou Rajskou ke každému z domů. Projekt sofistikovaného, luxusního bydlení v podobě pěti mimořádných nemovitostí,umístěných na ojedinělé parcele, realizuje developer projektu - společnost JRD. Generálním partnerem projektu je realitní společnost Asten Property.

Právě řídící partner Asten Property, Vladan Hájek, přivedl k projektu módní návrhářku Beatu Rajskou. Tu okouzlila lokalita, design i splynutí projektu s okolní přírodou a zrodil se nápad, jak propojit výjimečný projekt s designérským „šperkem“ nesoucí jedinečný rukopis české módní legendy.

Paní Beata dále vysvětluje a poodhaluje neobvyklé spojení módy a architektury: „Chtěla jsem vytvořit doplněk ženy, který jí bude připomínat šťastný okamžik, kdy si s partnerem pořídili tak nádherné bydlení. Vznikne tak pouhých pět kabelek, na něž použiji kombinaci hadí a nejjemnější šedé kůže s prošíváním symbolizujícím diamant. Protože sdílená radost je radostí dvojnásobnou, velmi se těším na okamžik, kdy budu mít příležitost kabelky osobně předat novým majitelkám.“

Slavnostní odhalení ručně kresleného návrhu řady kabelek proběhlo v rámci programu setkání developera s potenciálními zájemci o vily Diamantica, které se v minulém týdnu uskutečnilo v Prokopském údolí, přímo na místě realizace projektu. Zájemci si detailně prohlédli první z pěti staveb, která je momentálně ve fázi finálního dokončování, i pozemky určené pro výstavbu dalších čtyřech vil, vychutnali si občerstvení a prožili kouzlo genia loci při západu slunce za doprovodu živé hudby.

Více informací Vám rádi poskytneme na info@astenproperty.com

www.astenproperty.com

www.jrd.cz

www.vilydiamantica.cz