Audi Zentrum Dresden se orientuje na české zákazníky

Audi Zentrum Dresden patřící společnosti Auto Zentrum Dresden GmbH & Co. KG nabízí služby v oblasti prodeje automobilů Audi a jejich servisu v českém jazyce.

Díky velkému zájmu českého publika o koupi a servisování vozů v Audi Zentrum Dresden jsou českým zákazníkům k dispozici dva rodilí mluvčí: pan BcA. Vojtěch Tichý, který je zodpovědný za prodej vozů, a paní Denisa Borecká M.A., která se stará o zákazníky přijíždějící na servis do Audi centra v Drážďanech (SRN). Veškeré informace o Audi Zentrum Dresden najdete na našich českých webových stránkách: http://audi-zentrum-dresden.cz.

Při koupi vozu s přívlastkem "Gebrauchtwagen: plus“ dostane zákazník prověřený vůz s certifikátem 110ti bodů kontroly a prodlouženou záruku na 5 let od data 1. registrace/100.000 km. Při koupi vozu přijmeme jakýkoliv vůz do protiúčtu. Exportní servis a převozní značky na 5 dní jsou již zahrnuty v ceně vozu.

Firemní zákazníci, plátci DPH, mají při koupi vozu a při využití servisních služeb možnost přímé platby osvobozené od DPH.

Financování vozu je možné zrealizovat přes českou společnost ČSOB Leasing. Toto je oproštěno od provizí z prodeje, a proto je možné nabídnout zajímavý úrok v maximální výši 4,9% p.a.

Naši klienti mají možnost výběru z cca. 80 skladových vozů, anebo z cca. 8.000 vozů z naši on-line nabídky.

Náš servis se v den předání vozu na přání zdarma postará o ubytování ve 4* hotelu a zajistí kulturní program na večer v saské metropoli, městě Drážďany.

Audi Zentrum Dresden nabízí možnost servisování vozu, a to na nejvyšší možné úrovni za příznivé ceny. Audi Zentrum Dresden je jako jediný partner v okolí analyzačním centrem Audi AG (výrobce vozů Audi, Ingolstadt, SRN) a již léta patří k Top 10 podle průzkumů spokojenosti zákazníků. Po dobu servisu na autě poskytuje Audi Zentrum Dresden svým klientům možnost bezplatného zapůjčení náhradního vozu, elektrokola, nebo servisní ticket na integrovanou městskou dopravu pro zachování mobility.

Audi Zentrum Dresden sídlí cca. 10 min. od centra Drážďan a je jediným analyzačním centrem Audi AG v okolí 200 km. V Audi Zentrum Dresden pracuje 102 zaměstnanců a ročně prodá přibližně 1.300 ojetých a 1.000 nových vozů.

Audi Zentrum Dresden GmbH & Co. KG na TV Prima: http://audi-zentrum-dresden.cz

Pro bližší informace kontaktujte:

priloha

BcA. Vojtěch Tichý

Audi Zentrum Dresden

Hamburger Strasse 28

D-01067 Dresden

Email: vojtech.tichy@audi-zentrum-dresden.cz

Denisa Borecká, M.A.

servisní poradkyně

asistentka prodeje

Tel.: +49/351/4920-117