Pronájmy vozidel z autopůjčovny

Každý může někdy shánět vozidlo k pronajmutí. Nejedná se pouze o fyzické osoby, ale také o podnikatele nebo firmy. Chcete mít k dispozici spolehlivého partnera v oblasti pronájmu vozidel?

Autopůjčovna Agile Praha se zabývá půjčováním vozidel, vozíků, motocyklů, přepravníků, ale také vodních skútrů. Pronájmy se dají uzavřít podle vaší potřeby krátkodobě i dlouhodobě.

Autopůjčovna Agile k vašim službám

Stačí se porozhlédnout po webových stránkách Agile.cz a okamžitě si můžete kliknout na zajímavosti, které hledáte ohledně půjčovny automobilů, operativního leasingu nebo limousine service. Autopůjčovně můžete přenechat starost o váš vozový park. Díky operativnímu leasingu se například poskytují náhradní vozidla či nepřetržité asistenční služby.

Výhody autopůjčovny Agile.cz

Zákazníci mají garanci bezpečnosti, ale též nonstop asistenční služby v rámci celé Evropy. Rezervaci auta učiníte snadno a rychle online cestou. K dispozici je také online kalkulkace ceny zvoleného vozu. Vypíšete datum vyzvednutí a odevzdání, místo přistavení a vrácení. Zaškrtnete požadované příslušenství podle momentální potřeby: nosič lyží, navigace, sněhové řetězy, autochladnička, popruhy, napínáky, dětská sedačka a střešní nosič. Potom budete seznámeni s konkrétní cenou. Místo vyzvednutí a přistavení je volitelné a neúčtují se ujeté kilometry. Střednědobé a dlouhodobé pronájmy mají zvýhodněné tarify. Přistavení nebo odstavení vozidla získáte v Praze při pronájmu delším než pět dnů. Stálí klienti budou skládat nižší kauce a obdrží slevu 5% na zapůjčení auta.

Vozy a služby autopůjčovny

Autopůjčovna Praha Agile nabízí prověřený vozidla značek značek Škoda, Ford, Renault a limuzíny BMW. Máte rádi nová auta? Jezdit budete i posledními modely, protože autopůjčovna se stará o neustálé obnovování vozového parku. V půjčovně se poskytují rovněž obytná auta, dopravníky, nákladní přívěsy, off-roady a motocykly. Nechybí ani služba transferů z a na letiště, kdy mají jednotlivci opět možnost si zarezervovat vůz online s předstihem. Požadovat lze zapůjčení vozu i s řidičem ke konkrétním jízdám. V ceně půjčovného jsou, kromě nájmu vozidla, zahrnuty i mnohé další služby. Jedná se o pravidelný servis, neomezený limit ujetých km, silniční daň pro Českou republiku, základní výbavu vozu, havarijní a zákonné pojištění po ČR a Evropu. Nechybí zelená karta pro Evropu a dálniční známka pro ČR.

Limuzíny pro zvláštní příležitosti

Chcete převážet své klienty, obchodní partnery nebo návštěvníky v luxusnějších vozidlech? Pronajměte si limuzíny stejně jako mnohé cestovní kanceláře, ambasády, hotely a další firmy, chtějící pečovat o vážené osoby. Limousine service zajišťuje přepravu osob luxusními vozy s řidičem.

KONTAKT:

www.agile.cz