Nespokojenost ve vztazích roste

Počet mužů, kteří nejsou spokojeni se svou partnerkou, případně tráví svůj život single, v ČR neustále přibývá. Není ani divu, když muži jsou málo muži. A jejich vůdčí role šly v dnešní době do ústraní. Rozvodovost roste. Ze všech stran na nás útočí média a společnost co máme a nemáme dělat. Kým máme a nemáme být. Kdo je a není přitažlivý. Zkrátka jsme moc ovlivňováni věcmi kolem sebe a už neumíme správně zapůsobit na něžné pohlaví.

Rozhodli jsme se to změnit!

Právě proto se v těchto dnech v Česku objevil velmi netradiční koncept, který přivádí muže k tomu jak působit v dámské společností a zbytečně se žen nebát. Ba naopak - užívat si je! Případně jak si najít partnerku či milenku. Ač to může znít jako nemožné opak je pravdou. I toho lze bez problému docílit. Jedná se totiž o propracované techniky a triky jak získávat ženská srdce a jak si užívat přítomnost žen. Dalo by se říci, že se jedná o velkou encyklopedii jak sbalit ženu a jak působit v dámské společnosti.

Za celým projektem Akademie Flirtu stojí David Hůrka, který si v minulosti vším prošel. Od malého sebevědomí, až po strach z oslovení žen. Studoval ženskou psychologii a léta se pokoušel za pomocí pokusů, omylů a různých technik porozumět ženám. Vyzkoušel opravdu vše - semináře, kurzy, nácviky v Česku i v zahraničí, přečetl na ženskou psychologii mnoho knih. A právě díky tomu zjistil, že je celkem snadné naučit se svést hravě téměř jakoukoliv ženu a být pro ně atraktivní. Proto se rozhodl podělit o všechna tajemna ženské psychologie a svádění na živých kurzech, seminářích a trénincích. Aby muži nemuseli dlouho tápat tak jako on. Aby se v krátkém čase naučili porozumět ženám a užívat si jejich přítomnost.

Lektor a kouč David Hůrka říká, proč Akademii Flirtu založil: "Jelikož jsem dlouhá léta měl nízké sebevědomí a nevěřil sám sobě, netroufl jsem si na to, abych oslovil ženu či ji třeba i sváděl. Už mě nebavilo se trápit tím, že jsem neustále sám, případně, že se se mnou ženy rozcházejí. Začal jsem proto studovat mnoho materiálu na budování sebevědomí, jak být atraktivním pro ženy a jak si získávat jejich srdce. Zkrátka jsem si chtěl vybírat já a ne ony mne. Nechtěl jsem hrát na náhodu a čekat až si mě nějaká uloví. Ten lovec jsem chtěl být já! A jelikož jsem si vědom toho, že mi to trvalo několik let, ano několik let, tak bych rád své vědomosti předal mužům dál v co nejkratším čase, aby nemuseli tápat tak dlouho jako já.”

Jste-li muž a máte-li problém najít, ulovit a svést ženu, či si najít dlouhodobý šťastný vztah anebo jim chcete jen více do hloubky porozumět, stačí jedno kliknutí zde http://www.Akademieflirtu.cz a celý váš život se vmžiku okamžiku může od základu změnit.

Kontakt pro novináře:

David Hůrka

lektor a kouč Akademie Flirtu

email: david@akademieflirtu.cz

web:http://www.akademieflirtu.cz

Klíčová slova ČR-společnost-zábava-Akademie Flirtu

Média, společnost a životní styl