C&A otevřelo největší vlajkovou prodejnu ve střední a východní Evropě

Nová prodejna C&A Diamant.

Oděvní řetězec C&A dnes ráno slavnostně otevřel prémiovou vlajkovou prodejnu Diamant na Václavském náměstí 3. Před obchodem se od brzkých ranních hodin shromažďovaly zástupy lidí a čekaly na desátou hodinu.

Díky 4367 m2 nákupního prostoru na čtyřech patrech se vlajková prodejna stala největším obchodem C&A ve střední a východní Evropě a součástí propracovaného plánu na rozvoj a růst značky v následujících letech. Diamant je již 13. obchodem C&A v Praze a celkově 41. v České republice. Obchody C&A se nachází v každém větším městě ČR.

Otevření obchodu Diamant doprovodí bohatý program pro celou rodinu. V prvních dvou dnech si zájemci mohou nechat speciálně upravit denimové tašky C&A od street artového umělce Pasty Onera. Až do neděle si mohou zákazníci zpříjemnit nakupování a využít profesionální vizážistky a stylisty. Pro děti je připravený zábavný program s hrami a překvapením.

Kontakt:

Hana Kovaříková

AMI Communications

(+420) 234 124 112

ČTK ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz

Klíčová slova ČR-trh-móda-C&A-flagship-Praha-Václavské náměstí

Obchod, marketing
Média, společnost a životní styl