Firma American Capital Energy & Infrastructure jmenovala Roberta Wholeyho generálním ředitelem pro investice v Severní Americe

Firma American Capital Energy & Infrastructure dnes oznámila, že Robert "Bo" Wholey byl jmenován generálním ředitelem firmy a bude odpovědný za zajišťování, upisování a správu energetických a infrastrukturních investic v Severní Americe.

"S radostí oznamujeme, že Bo posílil investiční tým firmy American Capital Energy & Infrastructure," řekl Paul Hanrahan, vrchní ředitel firmy American Capital Energy & Infrastructure. "Bo má obrovské zkušenosti, zejména v oblasti středně velkých investic a dokáže spolehlivě identifikovat nové příležitosti pro úspěšné investice v energetickém sektoru. Jeho zkušenosti z oblasti středně velkých investic a kontakty z oboru budou pro budoucí růst a rozšiřování firmy ACEI velmi cenné."

Před příchodem do společnosti American Capital Energy & Infrastructure strávil Wholey devět let ve firmě Highstar Capital, kde naposledy zastával funkci generálního ředitele a řídil investice do energetiky. Před příchodem do firmy Highstar Capital, pan Wholey pracoval ve firmě UBS, v její globální energetické divizi a podílel se na transakcích na kapitálových trzích a akvizicích v segmentu zpracování ropy, budování potrubní infrastruktury, výroby a těžby ropy a souvisejících služeb. Pan Wholey má 14 let pracovních zkušeností v investičních fondech a bankovnictví, zejména z oboru energetiky.

O SPOLEČNOSTI AMERICAN CAPITAL ENERGY & INFRASTRUCTURE

Firma American Capital Energy & Infrastructure investuje do globální energetické infrastruktury, včetně zařízení na výrobu energií, přenosových systémů a sítí, systémů pro přepravu energií, výrobních kapacit pro zpracování ropy a do firem zabývajících se poskytováním produktů a služeb pro energetiku. ACEI je součástí firmy American Capital, Ltd. (index Nasdaq: ACAS) ("American Capital"), která je sesterskou společností firmy American Capital Asset Management, LLC pro oblast správy portfolia. Další informace najdete na webových stránkách www.ACEI.com.

O SPOLEČNOSTI AMERICAN CAPITAL

Firma American Capital, Ltd. (index Nasdaq: ACAS) je veřejně obchodovatelná soukromá firma zabývající se investicemi do firem a organizací po celém světě. Firma American Capital jak sama, tak prostřednictvím svých sesterských společností, vyhledává, upisuje a spravuje investice do soukromých firem, finančnictví, realit, energetické infrastruktury a dalších strukturovaných produktů. Firma American Capital spravuje aktiva v hodnotě 19 miliard dolarů. Tato částka zahrnuje jak aktiva přímo zahrnutá v účetní rozvaze, tak aktiva, ze kterých firma získává podíly. Celková hodnota aktiv spravovaných firmou American Capital a jejími sesterskými společnostmi činí 93 miliard dolarů (včetně pákových investic). Prostřednictvím své sesterské společnosti, spravuje firma American Capital veřejně obchodovatelnou společnost American Capital Agency Corp. (index Nasdaq: AGNC), s čistou hodnotou aktiv 9 miliard dolarů, společnost American Capital Mortgage Investment Corp. (index Nasdaq: AGNC), s čistou hodnotou aktiv ve výši 1 miliardy dolarů a společnost American Capital Senior Floating, Ltd. (index Nasdaq: ACSF). Prostřednictvím svých 8 poboček v USA a Evropě, firma American Capital a její sesterská společnost European Capital, hledají investiční příležitosti v rozmezí 10 - 750 miliónů dolarů. Další informace najdete na webových stránkách www.AmericanCapital.com.

Kontakt: +1-443-214-7070

Paul Hanrahan, vrchní ředitel

Richard Santoroski, generální ředitel

Rajeev Garside, viceprezident