Medovina Barrique s cenou Zlatá Salima 2014

Medovina Barrique má na kontě další významné ocenění ZLATÁ SALIMA 2014. "Do soutěže bylo přihlášených více než 50 exponátů, z nich bylo 16 nominovaných a osm jich nakonec také ocenění Zlatá Salima získalo. Mezi nominovanými byla kromě medoviny Barrique také Trnavská medovina. Byli jsme jediným zástupcem Slovenska, který v tomto roce získal ocenění Zlatá Salima. Naposledy se nám takovéto ocenění podařilo získat v roce 2010 za Staroslovanskou světlou medovinu,“ uvedl Ing. Peter Kudláč, majitel společnosti Apimed, Dolná Krupná.

Medovina „Barrique“ z akátového medu je zlaté barvy s jemnou vůní po koňaku přecházející do vůně přezrálé žluté hrušky. Chuť je plná, šťavnatá, v dochuti se objevuje jemná vanilka a čokoláda po barikovém sudu. V této medovině se elegantně snoubí lahodná chuť a jemný buket akátového medu s vanilkovo čokoládovými tóny barikového sudu. Tato medovina dozrávala 6 měsíců v barikových sudech.

Kontaktní osoba:

Ing. Jana Sabová, PR manažerka

Sabova.janka@gmail.com

Mobil: 0915/776378

ČTK ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz.

Klíčová slova Slovensko-potraviny-medovina

Evropa, EU, NATO (es)