Rezort Atlantis, The Palm, nabídl nejlepší výhled na největší ohňostroj, který překonal světový rekord!

Dubaj překonala světový rekord a nabídla největší ohňostroj na světě. Rezort Atlantis, The Palm nabídl u příležitosti této největší oslavy na planetě, místa v předních řadách s nejlepším výhledem! Tisíce návštěvníků rezortu Atlantis, minulou noc zažili ohromující ohňostroj v tomto největším zábavním rezortu Dubaje, který byl větší a zářivější než předchozí světový rekord, který držel Kuvajt za ohňostroj uspořádaný u příležitosti 50. výročí svého vzniku.

Tato nevídaná světelná show přitáhla návštěvníky z celého světa a Dubaj zajistila pro Spojené Arabské Emiráty již 132. světový rekord, díky 1200 světlicím za sekundu, které během 6 minut explodovaly na půlnoční obloze. Za zvuku skvělého hudebního doprovodu tak bylo vypáleno více než 400 tisíc světlic a původní rekord 77 tisíc světlic tak mohl být překonán.

Publikum bavila skvělá sestava hvězd, včetně diskžokeje Axwella ze slavné show Swedish House Mafia, zpěvačky Emeli Sande a diskžokeje Paula Oakenfolda, kteří se zúčastnili populárního hudebního festivalu Sandance.

Účastníci slavnostní večeře Gala Dinner, si mohli užívat elegantní atmosféru a živou zábavu na 1,4 km dlouhé pláži, které vévodí rezort The Palm.

Pověst rezortu Atlantis v oblasti pořádání nejúchvatnějších oslav na světě přitahuje návštěvníky z celého světa. “Strávit novoroční oslavu v rezortu Atlantis je skutečně neuvěřitelná životní zkušenost, kterou člověk zažije jen jednou za život. V letošním roce byl rezort Atlantis, The Palm součástí největšího ohňostroje na světě, který byl 2x větší než při otevírání tohoto rezortu! Díky místům v předních řadách si mohli hosté tuto skvělou akci skutečně užít z první ruky a tato akce tak přispěla k posílení naší pozice předního zábavního rezortu v Dubaji,” řekl Serge Zaalof, prezident a generální ředitel rezortu Atlantis, The Palm.

Další informace o rezortu Atlantis získáte na telefonním čísle +971 4 426 1000 nebo na webové stránce atlantisthepalm.com.

O rezortu Atlantis, The Palm v Dubaji

Atlantis, The Palm je předním zábavním rezortem v této oblasti a nachází se v samotném středu půlměsíčitého objektu The Palm v Dubaji. Tento rezort, který byl otevřen v září roku 2008, nabízí jedinečnou polohu u oceánu a disponuje řadou zábavních atrakcí, včetně přístupu k moři a 17-hektarovému vodnímu parku Aquaventure. Rezort se rozkládá na pozemku o velikosti 46 hektarů. Rezort Atlantis, The Palm je také známou kulinářskou destinací v tomto regionu a nachází se zde světově proslulé restaurace, jako například Nobu nebo Ronda Locatelli.

Fotografie/multimediální galerie: http://www.businesswire.com/multimedia/home/20131231005281/en/

KONTAKT PRO MÉDIA

Dubaj

Atlantis, The Palm

Shareena Ali, Mobil: (+971) 55 889 3718

shareena.ali@atlantisthepalm.com

Zdroj: Atlantis, The Palm

Přečtěte si tuto tiskovou zprávu a multimediální prezentaci online na webové stránce:

Text této zprávy v původním, zdrojovém jazyce je oficiální verzí. Překlad této zprávy do jiných jazyků poskytujeme pouze jako doplňkovou službu. Text zprávy v původním, zdrojovém jazyce je jedinou právně závaznou verzí této tiskové zprávy.

(BW)

Klíčová slova SAE-zábava-turistika-hudba-Atlantis, The Palm

Blízký východ (bv)

Služby, cestovní ruch