Nový model robotického vysavače CleanMate QQ-5S – postavte proti špíně zeď

Nová funkce Sonická zeď a kartáče Triangle Shape zajistí dokonalý úklid bez námahy

Společnost Blakar trading představuje nový robotický vysavač CleanMate QQ-5S. Čím překvapí oproti běžným robotickým vysavačům? Vysavač CleanMate vyráží do boje s prachem, chlupy, vlasy a bakteriemi kartáči Triangl Shape a praktickou dvoukomorovou nádobou na nečistoty. Novinkou je možnost ohraničit prostor určený pro úklid díky funkci Sonická zeď. Snadný úklid všech typů tvrdých podlah, linolea, parket i koberců zajišťují i dva režimy pro nárazníky, desinfekční UV světlo, praktické dálkové ovládání i šest sensorů pro detekci schodů. Navíc nový robotický vysavač skvěle vypadá. Doporučená maloobchodní cena je 5 490,- Kč. Více informací najdete na http://www.cleanmate.cz.

Sonická zeď – uklidí jen tam, kde chcete

Robotickému vysavači lze vymezit uklízený prostor pomocí tzv., sonické zdi, která vysílá neviditelný paprsek. Ten vytvoří „zeď“ a vysavač uklízí jen na ploše, kterou mu Vy nastavíte.

Dvoukomorová nádoba na nečistoty – omyvatelná vodou

Prach a nečistoty, které vysavač nasbírá, se třídí podle velikosti. Jemný prach a velké nečistoty se ukládají zvlášť. To umožňuje efektivnější úklid a možnost nasát více nečistot. Nádobka je jednoduše omyvatelná pod tekoucí vodou.

Nové a upravené kartáče i vysoký sací výkon – třístupňový čistící systém

1. Dva vysoce účinné kartáče Triangl Shape: vysavač využívá dvou hlavních kartáčů ve tvaru písmene V. Díky tomu účinněji sbírá nečistoty z podlah.

2. Dva rotující boční kartáče: perfektně uklízí místa okolo nábytku, podél stěn, rohy místností a jiná těžko dostupná místa.

3. Vysoký sací výkon: nadstandardní sací motor nasává prach a nečistoty z podlahy i nečistoty zachycené na kartáčích.

Kontakt pro média, zápůjčky a další spolupráci: Kateřina Fadljevičová, T: 724 965 981, E: katerina.fadljevicova@gmail.com

Klíčová slova ČR-styl-služby-trendy-stroje

Služby, cestovní ruch
Obchod, marketing