Ochranné známky zkrachovalého Oděvního podniku Prostějov jdou do aukce

Insolvenční řízení na majetek bývalého nejvýznamnějšího českého výrobce oděvů - Oděvní podnik, a.s. dále pokračuje zpeněžováním majetku. Insolvenční správkyně JUDr. Miloslava Horská v součinnosti s věřiteli zahájila prodej souboru ochranných známek.

Prodej se uskuteční formou elektronických aukcí na portálu www.verejnedrazby.cz, které pořádá společnost GAUTE, a.s.. Celkem ve dvanácti aukcích jsou nabízeny jak jednotlivé ochranné známky, tak i jejich soubory. Mezi nejznámější patří ochranné známky OP PROSTĚJOV PROFASHION, WILLIAM & DELVIN, COPELLINI, NERO, MAGNOLIA, CLAUDETTE či FABRIZIO.

Dle insolvenční správkyně lze známky převážně využít pro oděvy, bižuterii, galanterii a sportovní módu. Odhadní cena všech prodávaných známek činí necelé 3mil. Kč. Vyvolávací ceny jsou stanoveny cca na polovině této hodnoty. Jednotlivé aukce budou končit začátkem měsíce listopadu 2013.

Kontakt:

Petr Charvát

společnost Gaute, a.s.

Lidická 26

602 00 Brno

tel.: 541 213 390

nebo kancelář insolvenční správkyně JUDr. Miloslavy Horské, Velkopavlovická 25, 628 00 Brno

Klíčová slova ČR-textil-aukce-Oděvní podnik-firmy-GAUTE

Jihomoravský (bn)