JEDINÝ SPECIALIZOVANÝ VELETRH V ČR TENDENCE 2013

18. ročníku veletrhu TENDENCE 2013, který otevře brány Průmyslového paláce na výstavišti v Pražských Holešovicích ve dnech 12.-15.9.2013

Tento jediný specializovaný veletrh v ČR se zaměřením pouze na obory: stolování, dekorace, bytové a zahradní doplňky, bytový textil a dárky je určený především obchodníkům, architektům, designérům, provozovatelům hotelů a restaurací, floristům a všem zájemcům o nové trendy.

TENDENCE bude opět zajímavá a bohatě zastoupena prestižními firmami, které se v ČR prezentují pouze jednou v roce. Představí se novinky a trendy pro podzimní a vánoční sezónu, své produkty vystaví např. tyto firmy: Mobax ČR, BKS Decor, Aktual, Bellecandles, Blomus, Casa Mia collection, Jannai, Cedr group, Demdaco CZ, Ego dekor, Interiér de l´Art, Kolouch import, Ellen style, Lima plus, Manufaktura Vála, Morex, Myris trade, Paramit, Z-trade a mnozí další. Letos se představí 127 firem.

V rámci doprovodného programu se bude konat 2. ročník pražské floristické soutěže aranžování květin pro profesionální floristy a floral designéry - ROSA PRAGENSIS 2013, motto letošního ročníku je: Secese a Alfons Mucha.

Ve střední hale Průmyslového paláce, na stánku firmy Mobax, se bude každý den konat autogramiáda zpěvačky Hanky Křížkové.

Srdečně vás zveme k návštěvě této jedinečné události v Praze na Výstavišti Holešovice, v termínu 12.-15.9.2013 Čtvrtek - Sobota od 10,00 do 18,00 hod.

Neděle od 10,00 do 16,00 hod.

ORGANIZÁTOR:

TERINVEST, spol. s r.o.

Bruselská 14

e-mail: svigova@terinvest.com

www.terinvest.com

ikona Novinky na veletrhu

ČTK ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz

Klíčová slova ČR-styl-služby-byty-veletrh-Tendence-Terinvest

Stavebnictví, bydlení a reality
Služby, cestovní ruch
Média, společnost a životní styl