ATALIAN stojí u zrodu aliance UFS, Evropského lídra FM služeb

Společnost ATALIAN, expert na trhu globálních služeb, který dnes působí v 10 zemích, se spojila se společnostmi Clece a Manutencoop, lídry ve službách Facility Management ve Španělsku, Portugalsku a Itálii, za účelem vytvoření Joint-venture. Tento společný podnik byl založen dne 10. července 2013 a nese název UFS, neboli United Facility Solutions. Sídlem UFS se stal Brusel, kde bude pracovat společný tým.

Společnosti Groupes Mitie, Piepenbrock a Facilicom se k této evropské FM "alianci" přidaly v roli přidružených členů.

Díky tomuto Joint-venture můžeme společně našim klientům nabídnout Multiservisní a Multitechnické služby, které jsou strukturované dle evropských měřítek s důsledně celoevropským pokrytím. Roční obrat aliance překračuje 7,5 miliardy eur a disponuje 250 tisíci zaměstnanci.

"Spojení v rámci UFS nás staví do role Evropského lídra v FM službách s přítomností na téměř celém evropském trhu," uvádí Pavel Novotný, country manager CZ a SK.

Kontakt:

e-mail: marketing@atalian.cz