Novým finančním ředitelem ABS Jets jmenován Michal Dvořák

Michal Dvořák, nový finanční ředitel ABS Jets

Česká společnost ABS Jets, jeden z největších operátorů na poli soukromé letecké přepravy v regionu střední a východní Evropy, jmenovala do pozice nového finančního ředitele Michala Dvořáka.

Michal Dvořák přichází do ABS Jets z auditorské a poradenské společnosti KPMG, kde měl v uplynulých pěti letech na starosti práci na rozmanitých auditorských projektech a také interní školení zaměstnanců.

"Dosavadní zkušenosti Michala Dvořáka i jeho osobní zájem o leteckou branži představují vynikající předpoklady pro to, aby byl pro společnost ABS Jets velkým přínosem," říká Vladimír Peták, generální ředitel ABS Jets.

Pro Michala Dvořáka je nová pozice ve společnosti ABS Jets doslova pozicí snů. Již od útlého věku se totiž zajímal o oblast aviatiky a letectví. Je vášnivým modelářem a v rámci svých středoškolských studií dokonce vystudoval obor Provoz a ekonomika letecké dopravy.

"Jmenování finančním ředitelem ABS Jets je pro mě obrovskou výzvou a zároveň možností pracovat v letecké branži, která mě vždy velmi zajímala. Mým cílem je přinést nové originální myšlenky do silné a dynamicky rostoucí společnosti a nový pohled na její strategické řízení," říká Michal Dvořák.

Michal Dvořák (30) vystudoval Fakultu managementu Vysoké školy ekonomické. Kariéru začínal již během studií v GE Money Bank jako inkasista v oddělení pohledávek. Kromě češtiny hovoří Michal Dvořák také anglicky a německy. Mezi jeho záliby patří vedle již zmíněného modelářství také cestování a sport - především běh, golf a jízda na snowboardu. Minulý rok se poprvé účastnil půlmaratónu a v budoucnu se chystá pokořit i dvojnásobnou trať.

Pro více informací prosím kontaktujte:

Antonia Tomkova, MEDIA Tribune s.r.o.

Email: antonia@media-tribune.com

ČTK ke zprávě vydává fotografii, která je k dispozici ve Fotobance ČTK na adrese http://multimedia.ctk.cz/cs/foto/hledani?sendFlag=1&q=protext&name=1&lang=none&service%5B%5D=1&service%5B%5D=2&service%5B%5D=3&service%5B%5D=4&service%5 B%5D=5&service%5B%5D=6 a na webu Protextu http://www.protext.cz

Klíčová slova ČR-letectví-firmy-ABS Jets-personální

Auto-moto, doprava a stroje