Algeco Scotsman sa zameriava na strednú a východnú Európu

Firma Algeco Scotsman, svetová jednotka v oblasti stavebnicových riešení pre čo najlepšie využitie priestoru a bezpečné skladovanie, expanduje a pokračuje v ďalšom rozvoji svojho obchodného modelu.

Jedným z dôležitých medzníkov pre ďalšiu expanziu spoločnosti bolo vymenovanie Ang?le Brucker do funkcie prezidentky pre strednú a východnú Európu na začiatku tohto roka. Ang?le Brucker je tak od januára zodpovedná za strategické a prevádzkové riadenie aktivít spoločnosti v 16 krajinách (Nemecko, Rakúsko, Švajčiarsko, Slovinsko, Belgicko, Holandsko, Luxembursko, Česká republika, Slovensko, Maďarsko, Rumunsko, Poľsko, Ukrajina, Rusko, Fínsko, Švédsko). Bude mať na starosti 720 zamestnancov a riadenie predajov vo výške 160 miliónov Euro.

Prevzatie firmy Target Logistics, popredného amerického poskytovateľa riešení pre mobilné ubytovanie, ku ktorému došlo na konci februára, bolo ďalším kľúčovým strategickým krokom. "Firma Target Logistics pre nás otvára dobré príležitosti k ďalšiemu rastu. Oblasť energetiky a komodít zažíva stále významný rast a naše systémy pre ubytovanie pracovníkov sú vhodné pre použitie aj v extrémne náročných klimatických podmienkach. Počas nasledujúcich rokov v tomto sektore očakávame dvojciferný rast," hovorí Ang?le Brucker.

"Pevne veríme, že Ang?le Brucker má potrebné skúsenosti z medzinárodného obchodu a súčasne rozumie nášmu odboru a dokáže tak získať pre našu firmu ďalší trhový podiel a efektívne riadiť náš tím v tejto časti sveta," hovorí Jean-Marc Germain, generálny riaditeľ firmy Algeco Scotsman Group.

Systémy firmy Algeco sa používajú pre realizácie kancelárií, administratívnych objektov, škôl, výstavných a skladovacích plôch. Firma Algeco Scotsman Group je svetovou jednotkou v oblasti modulárnych systémov pre maximálne využitie priestoru a ponúka viac ako 300 tisíc rôznych položiek. Ročné tržby firmy sa pohybujú okolo 1,7 miliardy dolárov. Firma má 5 600 zamestnancov a 70 tisíc zákazníkov v 37 krajinách celého sveta.

ALGECO SCOTSMAN Company

Ms Catherine Thiébaut