Algeco Scotsman se zaměřuje na střední a východní Evropu

Algeco Scotsman, přední firma v oblasti stavebnicových řešení pro co nejlepší využití prostoru a bezpečné skladování, expanduje a pokračuje v dalším rozvoji svého obchodního modelu.

Jedním z důležitých mezníků pro budoucí expanzi společnosti bylo jmenování Ang?le Bruckerové do funkce prezidentky pro střední a východní Evropu na začátku letošního roku. Ang?le Bruckerová je tak od ledna odpovědná za strategické a provozní řízení aktivit společnosti v 16 zemích (Německo, Rakousko, Švýcarsko, Slovinsko, Belgie, Nizozemí, Lucembursko, Česká republika, Slovensko, Maďarsko, Rumunsko, Polsko, Ukrajina, Rusko, Finsko, Švédsko). Bude mít na starosti 720 zaměstnanců a řízení prodejů ve výši 160 miliónů eur.

Převzetí firmy Target Logistics, předního amerického poskytovatele řešení pro mobilní ubytování, ke kterému došlo na konci února, bylo dalším klíčovým strategickým krokem. "Firma Target Logistics pro nás otevírá dobré příležitosti k dalšímu růstu. Oblast energetiky a komodit zažívá stále významný růst a naše systémy pro ubytování pracovníků jsou vhodné pro použití i v extrémně náročných klimatických podmínkách. Během následujících let v tomto sektoru očekáváme dvouciferný růst,“ říká Ang?le Bruckerová.

"Pevně věříme, že Ang?le Bruckerová má potřebné zkušenosti z mezinárodního obchodu a současně rozumí našemu oboru. Dokáže tak získat pro naší firmu další tržní podíl a efektivně řídit náš tým v této části světa," říká Jean-Marc Germain, generální ředitel firmy Algeco Scotsman Group.

Systémy firmy Algeco se používají pro realizace kanceláří, administrativních objektů, škol, výstavních a skladovacích ploch. Firma Algeco Scotsman Group je světovou jedničkou v oblasti modulárních systémů pro maximální využití prostoru a nabízí více než 300 tisíc různých položek. Roční tržby firmy se pohybují kolem 1,7 miliardy dolarů. Společnost má 5 600 zaměstnanců a 70 tisíc zákazníků ve 37 zemích celého světa.

ALGECO SCOTSMAN Company

Catherine Thiébaut