Sbírej toner v autobusech!

Podpora ekologicko-charitativního projektu Sbírej-toner.cz přišla tentokrát ve formě videospotu na LCD monitorech v autobusech MHD v několika městech ČR.

S originálním nápadem prezentace se organizátoři Sbírej-toner.cz setkali na loňském předávání Cen Ď - ocenění mecenášům, dobrodincům a sponzorům v oblasti charity a kultury.

Díky vstřícnosti společnosti Transport-TV s.r.o. se cestující MHD mohou od března seznámit i s tímto projektem a zapojit se bez peněz do pomoci mentálně postiženým spoluobčanům.

Na otázku, proč byl podpořen právě Sbírej-toner.cz, odpovídá Zdeněk Kříž, projektový manažer společnosti:

"Projekt LCD monitorů v dopravních prostředcích MHD si v poslední době získává čím dál větší oblibu, a tím také roste sledovanost vysílání. Proto se na nás v poslední době obrací spousty neziskových organizací, abychom podpořili jejich činnosti a dali tak v regionech vědět široké veřejnosti o projektech, který mají pomoci potřebným.

Občas je těžké vybrat ten správný projekt, ale Sbírej-toner.cz nás oslovil svou originalitou, a proto jsme se ho rozhodli podporovat. Tonery jsou dnes každodenní součástí nejen firem, ale i domácností, a tak může každý přispět svojí trochou k dobré věci.“

Chcete i Vy být společensky odpovědní a pomoci? Zapojte se do projektu Sbírej- toner.cz vyplněním registračního formuláře na našem webu. Boxy bezplatně přivezeme i odvezeme! Více informací naleznete na http://www.sbirej-toner.cz.

Kontakt pro média:

Mgr. Bc. Iva Pohanková

info@sbirej-toner.cz

+420736656256

Organizátorem projektu je Aktipo o.s.

Klíčová slova ČR-odpady-MHD-Aktipo

Pardubický (pu)