Dřevostavby 2013 - veletrhy moderního a nízkoenergetického bydlení

DŘEVOSTAVBY- 8. MEZINÁRODNÍ VELETRH DŘEVĚNÝCH STAVEB, KONSTRUKCÍ, MATERIÁLŮ A ÚSPOR ENERGIÍ

MODERNÍ VYTÁPĚNÍ - 8. MEZINÁRODNÍ VELETRH MODERNÍHO VYTÁPĚNÍ, KLIMATIZACE, VÝROBY A DISTRIBUCE ENERGIÍ

KRBY A KAMNA - 3. ODBOROVÝ VELETRH KRBŮ, KAMEN A DESIGNOVÉHO VYTÁPĚNÍ

Termín konání:

21. - 23.2. 201310:00 - 18:00 h.

24. 2. 201310:00 - 16:00 h.

Místo konání: Výstaviště Praha Holešovice

Počet vystavujících firem: 330 (údaj ke dni 14.2.2013)

Zastoupené země: Německo, Rakousko, Slovensko, Čína, Litva, Polsko, Itálie

Čistá výstavní plocha: 6.021 m2

Hrubá výstavní plocha: 15.294 m2

Vstupné:

Dospělí od 10,00 hod150 Kč

Dospělí od 14,00 hod120 Kč

Děti do 15 let 20 Kč

Pořadatel: TERINVEST, spol. s r.o., veletržní správa, Bruselská 14, 120 00 Praha 2

Charakteristika:kontraktačně - prodejní veletrh

Záštita nad veletrhem:

Ministerstvo průmyslu a obchodu, Ministerstvo životního prostředí České republiky, Dřevařský ústav Timber Institute, Centrum pasivního domu, Asociace dodavatelů montovaných domů, Česká komora architektů, Český svaz stavebních inženýrů

Odborná garance veletrhů:

Ekowatt ( centrum pro obnovitené zdroje a úspory energie), Asociace pro využití tepelných čerpadel, ČFA (člen české fotovoltaické asociace), TBZ info ( stavební úspory energií technická zařízení budov)

Veletrhy moderního a nízkoenergetického bydlení na výstavišti Praha Holešovice .

8. mezinárodní veletrh dřevěných staveb, konstrukcí, materiálů, oken, dveří a úspor energií. Přesně to také můžete v Holešovicích očekávat. Naprostá většina vystavovatelů předchozích ročníků pokračuje účastí v úspěšné tradici veletrhů a mnoho dalších kvalitních firem bude mít svou premiéru. Veletrh podporuje dřevěné nízkoenergetické stavby. V jednotlivých halách již najdete oborově firmy, které k sobě patří.

Na veletrhu DŘEVOSTAVBY 2013 najdete bohatý doprovodný program připravený pro odborníky, projektanty, investory, stavebníky a zájemce o moderní dřevostavby. Podílejí se na něm partneři veletrhu, vystavovatelé, nejvýznamnější asociace a skutečné kapacity v oboru. Doprovodný program dřevostaveb se soustředí na jediné místo, do středové haly, Salonu dřevostaveb. Pilířem odborných seminářů a přednášek budou každý den základní témata: architektura a design, konstrukce a funkce, úspory energií a technologie, pořízení dřevostavby a finance. V rámci doprovodného programu proběhne také, výhradně na veletrhu DŘEVOSTAVBY v Holešovicích, vyhlášení výsledků prestižní architektonické soutěže DOMY NA MÍRU, připravované společnostní HAAS FERTIGBAU a vyhlášení tradiční soutěže DŘEVĚNÁ STAVBA ROKU 2012, vyhlašovatele NADACE DŘEVO PRO ŽIVOT.

Souběžné veletrhy MODERNÍ VYTÁPĚNÍ a KRBY A KAMNA jsou zaměřeny na moderní trendy v oblasti vytápění, úspory energie, efektivní využívání obnovitelných zdrojů energie v oblasti vytápění. Veletrhu se zúčastní české ale i zahraniční firmy (Německo, Rakousko, Slovenko), které představí své novinky a inovované technologie ve vytápění a ve využití energie. Dalším ze zajímavých témat veletrhu bude vytápění pomocí kotlů na dřevo,pelety, brikety, které dodržují přísné evropské emisní normy a především se zaměřují na vytápění ekologickým palivem, což v porovnání s ostatními palivy stále patří k dlouhodobě nejlevnějším palivům.

Oba veletrhy jsou především určeny všem návštěvníkům, kteří řeší snižování energetické náročnosti svých domů a také odborníkům z oboru vytápění, kteří mají zájem se dozvědět o novinkách firem jako jsou např.: Stiebel Eltron, Regulus, NIBE, Tepelná čerpadla AIT, BUderus, Fenix trading, Atrea, TOP_EL. ABX, Haas+Sohn, Romotop, Rioni, Verne, Scandique, Morso, Termokomfort, PRE atd.

Veletrhy poskytnou ucelený přehled o situaci na trhu, seznámí s novinkami či novými trendy, umožní najít informace o konkrétních cenách a produktech. Získáte kontakty na architekty, kvalitní stavební firmy , dodavatele a strojů, veškerého informace - které dnes k oboru kvalitních a energeticky nenáročných staveb patří.

Nomenklatura:

Dřevostavby:

1. STAVBY A KONSTRUKCE

2. MATERIÁLY PRO DŘEVOSTAVBY

3. OPLÁŠTĚNÍ A ZÁKLADY PRO DŘEVOSTAVBY

4. DŘEVĚNÉ VÝROBKY (exteriér/interiér)

5. NÍZKOENERGETICKÉ A PASIVNÍ STAVBY

Kontakt:

Denisa Švigová

e-mail: svigova@terinvest.com

ČTK ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz

Klíčová slova ČR-stavby-energie-dřevo-firmy-Terinvest