Andrej Surňak: S podnikáním Jiřího Harta nemám nic společného

S ohledem na nepravdivé informace, prezentované dnes v některých médiích, jsem se rozhodl zveřejnit toto prohlášení: Důrazně se ohrazuji proti jakémukoli spojování své osoby s aktivitami Jiřího Harta souvisejícími údajně se s.p. Lesy ČR. S panem Hartem jsme kdysi společně podnikali v oblasti public relations, ale již více než sedm let spolu nemáme nic společného. Nikdy jsem nevlastnil ani jakkoli neřídil firmu či firmy pana Harta, jež měly mít podle médií obchodní vztah s Lesy ČR.

Nikdy jsme já, či jakákoli mnou vlastněná nebo spoluvlastněná firma, neměli žádnou zakázku od podniku Lesy ČR, nikdy jsme mu nedodávali služby, ani jiné produkty, a nikdy jsme od tohoto podniku nezískali žádnou finanční částku.

Z těchto důvodů očekávám, že se sdělovací prostředky nadále zdrží jakýchkoli zmínek o mé osobě v souvislosti s údajným vyšetřováním zakázek Lesy ČR s.p.. Opak bych byl nucen považovat za účelový atak mé osoby, záměrné poškozování mého podnikání a dobré pověsti mých firem.

Kontakt:

Andrej Surňak