Atraktivní Tvář 2012 již známe

Atraktivní Tvář 2012 již známe. Po šesti kolech soutěžení se jí stala slečna Veronika z Teplic s 2303 hlasy, které získala od čtenářů portálu www.Atraktivni.cz. Pro velký ohlas bude mít tato fotosoutěž oblíbeného módního portálu své pokračování také v nadcházejícím roce 2013.

Populární soutěže krásy Soutěže krásy jsou populární jak mezi čtenáři, tak mezi soutěžícími samotnými. O tom ostatně svědčí také hojná účast ve fotosoutěži Atraktivní Tvář 2012, která probíhala na portálu Atraktivni.cz celkem v šesti kolech. Vítězkou finálového kola se stala slečna Veronika z Teplic s 2303 hlasy, které získala od čtenářů portálu Atraktivni.cz. Pro velkou popularitu bude mít tato fotosoutěž své pokračování, jak jinak než ve volbě Atraktivní Tváře 2013. Jak se soutěžilo o Atraktivní Tvář A jak se o titul Atraktivní Tvář soutěžilo? Protože se jedná o internetovou fotosoutěž, k účasti stačilo zaslat fotografii. Ze zaslaných fotografií umístněných v příslušné sekci oblíbeného módního portálu Atraktivni.cz pak čtenáři sami zvolili vítězku. Současná vítězka se může pyšnit nejen titulem Atraktivní Tvář 2012, ale také zajímavým kontraktem, neboť se zároveň stala tváří značky Stella Ateliers s kontraktem na honorář 20.000,- Kč.

KONTAKT: michaela.derynkova@imedium.cz

Klíčová slova ČR-styl-Atraktivni.cz-Imedium

Média, společnost a životní styl