Ceny FAIR BYDLENI za rok 2012 udělelny

Internetový portál BYDLENÍ.CZ, který v roce 2012 slaví 15 let své existence, uděluje také letos ceny FAIR BYDLENÍ. Ocenění získávají čtyři firmy z různých oblasti bydlení, kterým je společný smysl pro kvalitu a které svými marketingovými aktivitami a působením na trhu přispívají k dobré pověsti svého oboru a k podnikatelské etice.

Ceny FAIR BYDLENI za rok 2012 získávají společnosti: Lightway, s.r.o. za odvahu začít s vlastní výrobou u nás donedávna téměř neznámého zařízení, za vytrvalost, původní přístup a inovativní řešení, za kvalitu designu i užitných vlastností světlovodů Lightway a také za příspěvek k energetickým úsporám, které tyto produkty umožňují díky detailně promyšlené technologii Lightway Blue Performance. Společnost ŠPINAR - software, s.r.o. za dlouholetou kontinuální podporu rozvoje specifických dovedností studentů v oborech tvorby nábytku a interiérů. Za všestrannou podporu a kultivaci trhu v oblasti softwaru pro návrh, produkci a prodej nábytku a řešení interiérů. Developerská společnost Trigema, a.s. za architektonickou i realizační kvalitu developerských projektů a komplexní nabídku služeb klientům, za pečlivou a soustavnou reflexi trhu s novým bydlením a za realistický a korektní přístup k oboru. Cenu FAIR BYDLENÍ získává také firma Wegett World, s.r.o. za vysoký standard výrobků ze segmentu moderního odpočivného nábytku, za vytrvalou práci na designové obměně sortimentu, za originalitu, nápaditost, za smysl pro kvalitu a houževnatost, s níž se jako malá firma prosazuje na trhu.

KONTAKT: Jana Vaňková, e-mail:jana.vankova@bydleni.cz

Klíčová slova ČR-byty-stavby-bydlení-ABSTRACT

Stavebnictví, bydlení a reality
Média, společnost a životní styl