Aktualizace TZ Alza.cz: Black Friday - slevové šílenství

Alza.cz vydává následující aktualizaci ke své tiskové zprávě (http://www.protext.cz/zprava.php?id=16343 ) zveřejněné ve čtvrtek 22. listopadu.

Alza.cz měla v momentě spuštění akce Black Friday připraveny dostatečné zásoby zboží. Zákazníci však během 10 minut vykoupili veškeré zásoby.

"Zájem zákazníků nás opravdu překvapil. Stovky kusů, které byly vyčleněny do této akce, byly vyprodány během několika minut. Rozhodli jsme se, že uspokojíme i objednávky, které k nám přišly po vyprodání zboží“, říká Jaromír Řánek, Marketingový ředitel Alza.cz a.s.

Zákazníci byli totiž rychlejší, než systémy Alza.cz, a tak došlo k situaci, že mnoho zákazníků mohlo objednat zboží, které přitom již za akční cenu nebylo k dispozici. Alza se však zavázala vykrýt i tyto objednávky, tak aby byli všichni zákazníci spokojeni. Celkově bude v akci Black Friday prodáno více než 2000 ks zlevněné elektroniky. Tým Alza.cz navíc bude po celý pátek pracovat na postupném doplňování nových produktů se zajímavými cenami.

Kontakt:

Alza.cz, a.s.