Veletrh hraček plný zábavy

Ve dnech 25. až 28. 10. 2012 se na Výstavišti Praha - Holešovice koná Veletrh hraček a her - ITEA, kde je pro návštěvníky veletrhu připraven atraktivní doprovodný program.

V rámci Veletrhu hraček a her ITEA bude také probíhat BABY STYL, MODELÁŘ a GAME EXPO a během této několikadenní události se návštěvníci mohou těšit na řadu zajímavých soutěží, turnajů a představení, z nichž některé připomínáme.

V sobotu 27. října se na veletrhu hraček a her uskuteční 3. Boys show. Soutěžit se bude o 5000 dárků na stanovištích Nerfu, Kre-o, Beyblade, Transformers, Battleship, Spider-man a Starwars.

Den plný zábavy a soutěžení také pokračuje 7. Littlest pet Shop show s fantastickým doprovodným programem, kde celodenním hostem bude kapela Diamond Cats.

I zde se bude soutěžit o 5000 dárků a každý finalista získá hodnotný dárkový balíček LPS.

Na veletrhu si přijdou na své i náctiletí návštěvníci a fandové počítačových her. V rámci veletrhu Game expo se uskuteční jedinečný doprovodný turnaj a grandfinále BenQ Grunex Challenge. Možná ani tak nejde o ceny, které jsou i tak senzační, ale hlavní odměnou pro účastníky doprovodného turnaje bude hlavní stage, která bude umístěna před zraky tisíců diváků, kteří se na veletrh chystají

ITEA - 24. veletrh hraček a her

BABY STYL - 3. veletrh dětských a kojeneckých potřeb

GAME EXPO - 1. veletrh počítačových her

MODELÁŘ - 3. veletrh modelů a modelářství

Termín konání:

25. - 27.10.2012 10:00 - 18:00 h.

28.10.2012 10:00 - 16:00 h.

Místo konání:

Výstaviště Praha Holešovice

Průmyslový palác

Počet vystavujících firem:

102 (údaj ke dni 18.10.2012)

Výstavní plocha:

9.294 m2

Vstupné:

Děti do 120 cm 20 Kč

Děti do 150 cm 50 Kč

Základní vstupné 150 Kč

Rodinné (2 dospělí + 2 děti) 300 Kč

Školy, školky 20 Kč

Pořadatel:

ITEA s.r.o.

Buselská 14, 120 00 Praha 2

Nomenklatura:

Itea: Mechanické a elektronické hračky, Panenky, Plyšové hračky a příslušenství, Hry, Stavebnice a hlavolamy, Výchova a vzdělávání, Karnevalové a festivalové předměty, Hračky a předměty pro venkovní aktivity a sport, Dětská vozidla, Ostatní hračky, potřeby a služby pro děti .

Baby styl: Kočárky a dětské sedačky, Potřeby pro kojence a batolata, Potřeby pro nastávající maminky, Móda pro děti, Dětský nábytek, Zdraví a hygiena, Služby.

Game expo: Počítače a počítačové hry, Herní konzole a příslušenství, Hry a herní konzole, Komponenty, Herní periferie, Zábavní software, Výukový software, Ostatní multimediální produkty, Mobilní komunikace, Hry a mobilní telefony, Ostatní média a elektronické hry.

Modelář: RC modely a příslušenství, Autodráhy a příslušenství, Železniční modelářství, Letecké modelářství, Automobilové modelářství a modely pozemní techniky, Lodní modelářství, Sběratelské modely a Die-Část modely, Papírové vystřihovací modely, Plastové modely, Balsové modely, Modely postav, Stavebnice, Radioamatérství, Zájmové robotika, Potřeby a pomůcky pro modelářství, Odborná média, svazy a asociace.

Mediální partneři: TV Barrandov, Betynka, Svět ženy, Hračky hry, Animírek, Balondekor, Pastelka, Báječná školka, Naše děti, Portál, 90dní v Praze, Rodina a škola, In-prague.cz, Děti a my, Informatorium, Maminka, Cpress, Baby online, Ententyky, Žabička, Inzertspoj, Planeta zvířat, Maminka, Mateřídouška, Sluníčko.

Kntakt:

Denisa Švigová

PR manažer

TERINVEST, spol. s r. o. - veletržní správa

Bruselská 266/14, 120 00 Praha 2

gsm: +420 602 331 376

svigova@terinvest.com, http://www.terinvest.com

ČTK ke zprávě vydává fotografie, které jsou k dispozici ve Fotobance ČTK na adrese http://multimedia.ctk.cz/cs/foto/hledani?sendFlag=1&q=protext&name=1&lang=none&service%5B%5D=1&service%5B%5D=2&service%5B%5D=3&service%5B%5D=4&service%5 B%5D=5&service%5B%5D=6 a na webu Protextu http://www.protext.cz

Klíčová slova ČR-hobby-veletrh-hračky-firmy-Terinvest