Alpha International Consulting, LLC oznámila, že uzavřela strategické partnerství s firmou Forefront Capital

Alpha International Consulting, LLC ("AIC"), nadnárodní poradenská firma, která získává a koordinuje finanční příležitosti pro zahraniční klienty v USA, dnes oznámila, že uzavřela smlouvu o strategickém partnerství se společností Forefront Capital (dále jen "Forefront"), špičkovou firmou v oblasti správy majetku. Tato smlouva sníží rizika a současně umožní získat zákazníkům firem AIC i Forefront nové investiční příležitosti v oblasti správy hedgeových fondů.

"Toto partnerství bude oboustranně výhodné a umožní zákazníkům firem Alpha i Forefront dosáhnout trvalého růstu," řekl Brad Reifler, generální ředitel firmy Forefront Capital. "Těšíme se na spolupráci s týmem z firmy Alpha a na společné využití zkušeností obou firem k tomu, abychom našim zákazníkům mohli nabízet lepší a kvalitnější produkty a služby."

Toto strategické partnerství umožní drobným investorům firmy AIC získat přístup k produktům, které byly dříve dostupné pouze institucionálním investorům. Naproti tomu klienti firmy Forefront z řad hedgeových fondů, investičních bank a investičních poradců získají přístup k rozsáhlé databázi zákazníků firmy AIC z celého světa. Firma AIC také zpřístupní zkušený tým firmy Forefront svým zákazníkům z východní Evropy.

Uri Mermelstein, spoluzakladatel a ředitel firmy Alpha International Consulting, LLC, řekl: "Jsme potěšeni, že se můžeme spojit s firmou, která je špičkou na globálních finančních trzích a zajistit tak našim zákazníkům přístup k novým produktům a službám. Naši zákazníci hledají nové zdroje a možnosti a partnerství s firmou Forefront Capital nám umožní jim tyto možnosti nabídnout."

Firma Alpha International Consulting, LLC vznikla v dubnu 2012 a nabízí firemním a vysoce bonitním soukromým investorům z Ruska a ostatních zemí bývalého Sovětského svazu kvalitní investiční příležitosti v USA.

O společnosti Alpha International Consulting, LLC:

Alpha International Consulting, LLC nabízí zákazníkům pestrou paletu služeb. Firma AIC se specializuje na nabídku lukrativních investičních příležitostí v USA pro své zahraniční zákazníky. Firma AIC poskytuje svým klientům nejen investiční příležitosti šité na míru jejich krátkodobým a dlouhodobým cílům, ale také svým klientům pomáhá překonat kulturní, jazykovou a komunikační bariéru, což je nezbytné pro úspěšné investování v USA. Firma AIC nabízí svým klientům různé typy služeb, včetně realitních, private equity a hedgeových fondů.

O společnosti Forefront Capital:

Forefront Capital je investiční poradce registrovaný Komisí pro cenné papíry (SEC), který se zaměřuje na poradenské služby pro institucionální investory s portfoliem menším než 250 milionů dolarů. Institucionální investoři využívají služeb finančních expertů z firmy Forefront prostřednictvím platformy Forefront Portfolio Manager Partnership Platform (PMPP). Platforma PMPP nabízí správcům institucionálních portfolií špičkovou infrastrukturu, včetně kompletního zajištění provozu a přístupu ke kapitálu. Správci portfolií, kteří jsou členy platformy PMPP firmy Forefront, jsou pro investory zárukou, že vybraný správce rozumí problémům investorů a používá ty nejlepší poctivé metody práce podle nejnovějších poznatků.

KONTAKTNÍ INFORMACE: Rena Resnick, rresnick@5wpr.com, +1-212-584-4323

Klíčová slova USA-Rusko-finance-služby-Alpha International Consulting, LLC

USA, Kanada, OSN, svět a Arktida (us)

Služby, cestovní ruch