KDM - NOVINKA V OBLASTI SSH A PRIVILEGOVANÝCH ÚČTŮ

Vývojáři z AMI Praha a.s. vyvinuli nový bezpečnostní nástroj, který v prostředí Linux/UNIX zvyšuje bezpečnost a snižuje náklady na správu uživatelských účtů.

Key Distribution Manager (KDM) je systém určený pro centrální správu a synchronizaci autentizačních prostředků Public key infrastruktury v prostředí Linux/UNIX. Díky funkci SSO urychluje práci uživatelů, významně posiluje bezpečnost a sjednocuje řízení účtů a distribuci klíčů. Podrobné informace o produktu jsou dostupné na produktovém webu http://www.ami-kdm.cz.

„Vzhledem k unikátnosti KDM v oblasti bezpečnostních systémů máme vysoké obchodní ambice. Produkt již nasazujeme ve dvou předních českých společnostech, kde kromě razantního zvýšení bezpečnosti počítáme i se znatelným nárůstem efektivity příslušných interních procesů,“ vyzdvihuje obchodní ředitel Petr Urban.

AMI Praha a.s. je softwarová společnost poskytující komplexní služby v oblastech podnikových IT řešení a internetu. Je zakládajícím členem Asociace.biz, business partnerem společnosti Oracle a držitelem certifikátů pro řízení jakosti dle normy ISO 9001:2009 a pro řízení bezpečnosti informací dle normy ISO 27001:2006.

Více informací o AMI Praha a.s. a jejích službách naleznete http://www.ami.cz.

Kontakt:

jarmila.ptacnikova@ami.cz