Afghan Wireless zlepšuje služby dobíjení kreditů do mobilů

Firma Afghan Wireless ("AWCC"), největší telekomunikační operátor v Afghánistánu a jeden z největších soukromých zaměstnavatelů v Afghánistánu, dnes oznámila, že uzavřela partnerství s firmou More Magic(TM) a v brzké době uzavře partnerství také s firmou ezetop(TM). Obě společnosti jsou přední firmy v oblasti poskytování služeb dobíjení mobilních telefonů. Dvě nové služby tak doplní stávající dobíjecí službu TOHFA(TM), která se těší již velké popularitě. Díky těmto třem mezinárodním dobíjecím službám si zákazníci firmy Afghan Wireless a jejich přátelé a rodiny mohou po celém světě kdykoli dobíjet své vlastní mobilní telefony od AWCC.

Firma AWCC spustila službu TOHFA(TM) v roce 2009 a byla tehdy prvním poskytovatelem služeb mobilní telefonie v Afghánistánu, který služby dobíjení mobilních telefonů nabízel. Pro dobití mobilního telefonu prostřednictvím služby TOHFA(TM) zákazníkům postačí jednoduše navštívit webové stránky firmy Afghan Wireless ( http://www.afghan-wireless.com/tohfa, zadat číslo svého mobilního telefonu nebo čísla mobilního telefonu rodinných příslušníků či přátel, vybrat místo a zemi a zaplatit prostřednictvím kreditní karty přes službu Google-Checkout. Do jedné hodiny je pak kredit uživateli sítě AWCC připsán.

Firma MoreMagic Solutions(TM) je předním poskytovatelem finančních řešení v oblasti mobilní komunikace a brzy nabídne zákazníkům sítě AWCC dobíjení jejich mobilních telefonů po celém světě. Služba More Magic(TM) nabídne zákazníkům AWCC možnost dobíjení prostřednictvím webových stránek http://www.etopuponline.com nebo ve stovkách tisíc obchodních míst po celém světě. Aktivace služby More Magic(TM) pro zákazníky AWCC se očekává před 1. prosincem 2012.

Firmy ezetop(TM) a AWCC se dohodly na spolupráci, jejímž cílem je usnadnit zákazníkům AWCC život a nabídnout jim další možnost dobíjení mobilních telefonů v Asii, na Středním Východě, v Tichomoří, Africe, Karibiku, Latinské Americe, Severní Americe i Evropě. Na základě ustanovení smlouvy provede firma ezetop(TM) integraci svého řešení pro dobíjení kreditů do mobilních telefonů přímo do platformy firmy AWCC tak, aby bylo tuto službu možné využívat po celém světě. Prostřednictvím služby ezetop(TM) mohou lidé žijící nebo pracující v zahraničí okamžitě dobít telefonní kredit svých rodinných příslušníků nebo přátel doma. Tato služba je k dispozici ve více než 350 tisících prodejních míst na celém světě a také prostřednictvím webových stránek http://www.ezetop.com.

"Firma AWCC vítá společnosti MoreMagic Solutions a ezetop jako nové důležité partnery, kteří přináší další přidanou hodnotu k naší stávající službě TOHFA", řekl Ehsan Bayat, předseda představenstva firmy AWCC. "Firma AWCC se snaží nabízet všem našim zákazníkům kvalitní služby, a to včetně těch zákazníků, kteří chtějí dobíjet kredit na mobilním telefonu svým rodinným příslušníkům nebo přátelům doma. Tím že zákazníkům firmy AWCC nabídneme dobití kreditu prostřednictvím třech největších mezinárodních dobíjecích služeb, jim dáváme záruku, že budou moci vždy uskutečnit nebo přijmout jakýkoli důležitý telefonní hovor."

O společnosti Afghan Wireless

Firma AWCC sídlí v Kábulu a má přibližně 4 milióny zákazníků v celém Afghánistánu. Je jedním z největších zaměstnavatelů pro Afghánce. Přímo zaměstnává více než 4 300 zaměstnanců a dalších 100 tisíc pak nepřímo. Firma AWCC je jedničkou na poli bezdrátových a širokopásmových služeb a technologií, které poskytuje jak domácnostem, tak firmám. Další informace najdete na webových stránkách http://www.afghan-wireless.com nebo na webových stránkách organizace Telephone Systems International ("TSI") http://www.tsiglobe.com.

KONTAKT: Alberto Lopez, a.lopez@tsiglobe.com, +97-142278695

Zdroj: Afghan Wireless