Valy se stává vyslancem značky Afghan Wireless

Firma Afghan Wireless ("AWCC"), největší telekomunikační operátor v Afghánistánu a jeden z největších soukromých zaměstnavatelů v Afghánistánu, dnes oznámila, že Valy Hedjasi ("Valy"), jeden z nejúspěšnějších afghánských popových zpěváků, se stává velvyslancem značky AWCC.

Valy začal hrát na tradiční afghánské nástroje, když mu bylo sedm let. Získal mezinárodní uznání za své první dva singly Delama Shekoondi a Bia Tu, které vyšly na albu "After Love." Jeho třetí single Qatanghani se také setkal s pozitivním ohlasem kritiky. Valyho koncerty a nahrávky se v Afghánistánu i mezi Afghánci z celého světa těší velké popularitě.

Valy se zákazníkům firmy AWCC představí prostřednictvím:

Koncertů

Vyzváněcích tónů

Hudebních nahrávek ke stažení z webových stránek AWCC

Speciálních motivů

Akcí pro zákazníky

Propagačních hudebních nahrávek, které jsou zákazníkům AWCC k dispozici zdarma

"Firma AWCC je velmi potěšena a hrdá na to, že se Valy stává novým velvyslancem naší značky," řekl Amin Ramin, generální ředitel firmy AWCC. "Firma AWCC chápe popularitu Valyho a pocit hrdosti, který jeho vystoupení a nahrávky v Afgháncích vyvolávají, a to jak zde v Afghánistánu tak po celém světě. Firma AWCC se svou celostátní působností tak bude propagovat Valyho talent po celém Afghánistánu. Firma AWCC se svým zákazníkům v Afghánistánu snaží poskytovat špičkové služby a přinášet radost do jejich každodenního života. Valy a AWCC jsou přirozenou kombinací."

Ke svému jmenování vyslancem značky AWCC, Valy poznamenal: "Vyrůstal jsem se dvěma věcmi v rukou - s hudebním nástrojem a s mobilním telefonem připojeným do sítě AWCC. V dospívajícím věku když jsem zrovna nezpíval, mluvil jsem s kamarády přes síť AWCC. Je fantastické, že nyní mohu pracovat pro AWCC, pro firmu, se kterou se cítím skutečně spojen."

Valy již brzy navštíví Afghánistán, aby zde zahájil sérii koncertů a vystoupení a také aby zde představil nové skvělé plány firmy AWCC.

O společnosti Afghan Wireless

Firma AWCC sídlí v Kábulu a má přibližně 4 milióny zákazníků v celém Afghánistánu. Je jedním z největších zaměstnavatelů pro Afghánce. Přímo zaměstnává více než 4 300 zaměstnanců a dalších 100 tisíc pak nepřímo. Firma AWCC je jedničkou na poli bezdrátových a širokopásmových služeb a technologií, které poskytuje jak domácnostem, tak firmám. Další informace najdete na webových stránkách http://www.afghan-wireless.com nebo na webových stránkách organizace Telephone Systems International ("TSI") http://www.tsiglobe.com.

KONTAKT: Alberto Lopez, a.lopez@tsiglobe.com, +97-142278695

Zdroj: Afghan Wireless

Klíčová slova Afghánistán-komunikace-internet-idol-firmy-Afghan Wireless-PROTEXT

Asie, Austrálie (as)