Mezinárodní JOB veletrh lékařství a zdraví v Praze ve dnech 25. - 26. listopadu 2011 proběhl velmi úspěšně

3. mezinárodní JOB veletrh lékařství a zdraví skončil pro pořádající Agenturu RTK international a vystavovatele velkým úspěchem.

Během dvou veletržních dnů se na pracovní podmínky v německých nemocnicích přišlo informovat 1230 návštěvníků z řad odborné veřejnosti. Návštěvníkům bylo nabízeno celkově 200 volných pracovních míst. Přímo na veletrhu se uskutečnilo 400 konkrétních přijímacích pohovorů a jedné nemocnici se ještě závěrečný večer podařilo zaměstnat čtyři nové pracovníky. Kvalita odborných zájemců o pracovní místa byla vynikající, 50% návštěvníků se prokázalo velmi dobrými znalostmi německého jazyka a na veletrh přišli velmi dobře připraveni. Dá se vycházet z toho, že 2/3 vypsaných volných míst se podaří úspěšně obsadit.

4. mezinárodní job veletrh Lékařství a zdraví se uskuteční ve dnech 9. -10. listopadu 2012 v Praze. 80% vystavovatelů z nynější akce ve dnech 24. -25. 11. 2011 potvrdilo svou účast i na 4. mezinárodním job veletrhu Lékařství a zdraví 2012.

Kontakt:

Agentura RTK international

pr@agentura-rtk.cz

tel. 604 78 63 47, 606 81 20 33

Klíčová slova ČR-zdraví-práce-veletrh-firmy-Agentura RTK international

Politika, veřejná správa a soudy