Enrique Iglesias oznamuje partnerství se společností ATLANTICO Rum

Několikanásobný platinový umělec Enrique Iglesias spolupracuje se společností ATLANTICO Rum se sídlem v Miami. "Firmě Atlantico mě představili moji přátelé v Miami. Rychle jsem se stal jejím fanouškem a sledoval jsem vývoj firmy za posledních pár let," říká Iglesias. "Nedávno jsem byl představen zakladatelům společnosti - Brandonu Liebovi a Alecu Azquetovi. Okamžitě si mě získali svým podnikatelským duchem a vášní pro rozvoj špičkových produktů. Nyní jsem rád, že jsem se stal partnerem tohoto výrobce kvalitního rumu."

Společnost ATLANTICO Rum byla založena v říjnu 2008 a rychle se etablovala v segmentu rumu nejvyšší třídy. Vyhrála několik ocenění, včetně ceny Best Solera Rum na největším světovém festivalu rumu a hospodářské soutěže Rumfest ve Velké Británii v roce 2010. V současné době je rum ATLANTICO dostupný v Dominikánské republice, El Salvadoru, Anglii, Francii, České republice a v USA. Společnost ATLANTICO je připravena na další domácí a mezinárodní expanzi v roce 2011. "Jsme rádi, že se Enrique stal naším partnerem. Jeho tvrdá práce a odhodlání uspět jsou vlastnosti, které sdílíme, a společně se těšíme na růst značky ATLANTICO," říká Lieb.

Rum, jako 2. největší kategorie alkoholu podle objemu na území USA, vykazuje i nadále rychlejší růst než jiné kategorie. "Velmi slibné je, že zatímco lidé již dlouho znají a užívají si kvalitní skotské, koňaky a bourbony, právě nyní začínají poznávat a hodnotit ručně vyráběné rumy," říká Azqueta. "Nemluvě o tom, že rum je sexy kategorie," dodává Iglesias. "Je to všechno o úniku: ostrovy, slunce, písek, voda, relaxace s rumem ATLANTICO. K tomu přistupuje klasická karibská propracovanost, která si mě opravdu získala."

Jedna láhev ATLANTICO Rum o objemu 700 cl se prodává za 1100 Kč, a distributorem je společnost United Drinks, +420-251-560-000.

ATLANTICO Rum

ATLANTICO Rum je komplexní, svěží, tmavý rum nejvyšší kategorie. Pochází z vynikajícího výběru nejlepších karibských rumů, které zrají v malých množstvích. Produkt pochází z Dominikánské republiky, kde zraje, ručně se míchá a plní do lahví.

Enrique Iglesias

Enrique Iglesias je jedním z nejúspěšnějších umělců v oblasti moderní hudby. Po celém světě prodal již přes 58 milionů alb, 22krát obsadil první místo na žebříčku Billboard's Hot Latin Songs Chart, má bezkonkurenční nahrávky, získal nespočet ocenění a uspořádal tisíce vyprodaných koncertů po celém světě. Iglesias v současné době podporuje své nejnovější vydání Euphoria. V tomto albu vystupuje mnoho hostujících umělců: Akon, Juan Luis Guerra, Nicole Scherzinger, Usher a Wisin & Yandel. Dále od producenta RedOne Lady Gaga, Mary J. Blige, Mark Taylor (Nelly Furtado, Britney Spears) a Iglesiasův dlouholetý spolupracovník Carlos Paucar. Jedná se o první album Enriqua Iglesiase s písněmi ve španělštině a angličtině.

Kontakt pro média:

Laura Baddish

lbaddish@thebaddishgroup.com

+1-212-221-7611 kl. 304

Obrázky naleznete na adrese: http://72.13.254.30/

Uživatelské jméno: AtlanticoRum

Heslo: 280

Zdroj: ATLANTICO Rum

Klíčová slova USA-mix-zábava-obchod-ATLANTICO Rum

USA, Kanada, OSN, svět a Arktida (us)

Obchod, marketing