Nejlevnější dodavatel zemního plynu na trhu v Praze upozorňuje na nedodržování zákona

Společnost HALIMEDES, a.s.(obchodní značka PLYNULE.CZ) jako první upozornila na nedodržování závazných lhůt pro zveřejňování změn ceníků dodávek zemního plynu podle energetického zákona, kde konkurenční společnosti nenabízeli řádně a transparentně cenové informace o nabízených produktech a službách. „Chtěli jsme trochu donkichotsky bojovat proti monopolům, které zde ovládají trh se zemním plynem a nenabízí zákazníkům volby a úspory,“ říká předseda představenstva Jiří Mach.

Společnost HALIMEDES, a.s. pod obchodní značkou PLYNULE.CZ vstoupila na český trh s cílem zlepšit podmínky odběratelům zemního plynu. V porovnání s ostatními dodavateli nabídla nejlevnější cenu zemního plynu v Praze a dlouhodobě drží ceny nízko. Na trhu tak vzniknul cenový rozdíl mezi společností HALIMEDES, a.s. a dominantním dodavatelem v rozmezí 7 až 10% za odebraný plyn. Společnost se orientuje nejen na kvalitu poskytovaných služeb jako je vyúčtování bez skrytých poplatků nebo služby zákaznického centra, ale i nabízí právní poradenství v případě potíží s dodávkami od ostatních dodavatelů zemního plynu nebo neseriozního jednání ze strany konkurenčních společností.

Bližší informace poskytne tisková mluvčí společnosti, paní Kateřina Pohanková na tel.

čísle 776 542 123 nebo na emailu: katerina.pohankova@plynule.cz

Kontakt:

Kateřina Pohanková

tisková mluvčí společnosti HALIMEDES, a.s.

email: katerina.pohankova@plynule.cz

Klíčová slova ČR-energie-plyn-firmy-ANT ERGO