Jiří Hrňa jmenován Senior Key Account Managerem ABS Jets

Společnost ABS Jets, přední broker a operátor soukromých tryskáčů, průkopník v oboru privátní letecké přepravy v České a Slovenské republice a několikanásobný držitel renomovaných ocenění jako je například The Fast 50*, Top 7 ČEKIA Stability Award* a dalších si dovoluje oznámit jmenování Jiřího Hrni na pozici Senior Key Account Managera .

Jiří Hrňa působí ve společnosti ABS Jets čtvrtým rokem. V roce 2008 nastoupil na pozici Travel manager a rok nato již zastával pozici Sales manager. Jiří Hrňa patří mezi klíčové zaměstnance společnosti respektive obchodního oddělení ABS Jets.

Před příchodem do ABS Jets pracoval Jiří Hrňa na pozici Sales Representative, Delta Air Lines, Inc v Praze .

„Jiří za své působení ve společnosti dokazuje nepochybné zkušenosti. Stál u základů oddělení Travel Department a spolupodílel se na rozvoji úseku Charter & Sales, “ říká Vladimír Peták, generální ředitel ABS Jets. Hrňa společně s dalšími kolegy v ABS Jets posílil brokerage - nákup letadel u jiných společností

Jiří Hrňa (32) Letecké odvětví konkrétně obchod v leteckém průmyslu je pro něj srdcovou záležitostí. Ve volném čase se věnuje turistice po českých i zahraničních horách. Mezi jeho další koníčky patří cestování a zajímá se o Japonsko a japonskou kulturu.

* The Fast 50 - 50 na světě nejrychleji rostoucích společností podle studie magazínu The New Europe v roce 2011

* Top 7 ČEKIA Stability Award - Top 7 společností v sektoru Doprava a Logistika v ČR podle ČEKIA sektorové analýzy v roce 2011

Kontakt:

DIANA MEDIA