Goldman Sachs dokončila prodej firmy Litton Loan Servicing

Skupina The Goldman Sachs Group, Inc. (index NYSE: GS) dnes oznámila, že dokončila prodej firmy Litton Loan Servicing společnosti Ocwen Financial Corporation (index NYSE:OCN).

Goldman Sachs Group, Inc. je přední světová firma v odvětví investičního bankovnictví, cenných papírů a investičního managementu. Poskytuje širokou škálu finančních služeb pro významnou a diverzifikovanou klientskou základnu, která zahrnuje korporace, finanční instituce, vlády a jednotlivce s vysokým čistým jměním. Společnost byla založena v roce 1869, a má sídlo v New Yorku a pobočky v dalších významných finančních centrech po celém světě.

Kontaktní informace

The Goldman Sachs Group, Inc.

Média:

Michael DuVally, 212-902-5400

nebo

Investoři:

Dane Holmes, 212-902-0300

Zdroj: The Goldman Sachs Group, Inc.

Přečtěte si tuto tiskovou zprávu online na:

Text této zprávy v původním, zdrojovém jazyce je oficiální verzí. Překlad této zprávy do jiných jazyků poskytujeme pouze jako doplňkovou službu. Text zprávy v původním, zdrojovém jazyce je jedinou právně závaznou verzí této tiskové zprávy.

(BW)

Klíčová slova USA-banky-obchod-finance-firmy-Goldman Sachs

USA, Kanada, OSN, svět a Arktida (us)

Obchod, marketing